Website voor deelnemers

Wie wil de afterparty 2024 mee organiseren?

8 juli 2024

Om terug te blikken op het afgelopen seizoen en alvast piketpaaltjes te slaan voor het nieuwe jaar, organiseert BIG Challenge elk jaar een afterparty. Vorig jaar waren we te gast bij de Schippers Group in Hapert, welk team (of teams) wil dit jaar deze gezellige bijeenkomst organiseren? 

De afterparty wordt gehouden in een weekend eind september. Alle zessers, zussers en vrijwilligers zijn welkom om met een natje en een droogje het seizoen gezamenlijk af te sluiten. Het is voor iedereen die betrokken is bij BIG Challenge, ook nieuwe en twijfelende deelnemers voor 2025! Want natuurlijk willen we het fantastisch resultaat van dit jaar minimaal evenaren.

De vraag is alleen: wie wil dit oppakken? Wil jij of jullie team hier graag de handen voor uit de mouwen steken, meld je dan aan bij Harold Korsten, voorzitter van BIG Challenge. Zijn telefoonnummer is 06-53404832 of mailen naar harold.korsten@forfarmers.eu. Alvast hartelijk dank en we zien iedereen graag eind september op een nader te bepalen locatie!