Website voor deelnemers

Sponsoring

Een belangrijke manier om geld op te halen voor je actiepagina is via sponsoring door bedrijven. Alpe d'HuZes heeft een sponsorsysteem waarbij de omvang van het bedrag bepaalt hoeveel reclamemogelijkheden bedrijven krijgen. BIG Challenge sluit daar bij aan maar heeft ook nog eigen voorwaarden. In het sponsorpakket zit onder andere vermelding op de website, het logo op de wielerkleding en vlaggen ophangen tijdens Alpe d'HuZes.

De basis voor sponsoring bij BIG Challenge is een lijst van bedrijven die door de teams worden benaderd. Daarnaast is het altijd nuttig om eigen mensen uit het eigen netwerk te benaderen. Aan het begin van het nieuwe seizoen wordt de bijgewerkte sponsorlijst via de teamcaptains verspreid en kan iedereen zijn of haar bedrijven aangeven.  

Om de sponsorwerving soepel te laten verlopen is het belangrijk om de spelregels in acht te nemen:

  • De sponsorlijst is bedoeld om te voorkomen dat sponsors door verschillende deelnemers van BIG Challenge worden benaderd. Dit geeft irritatie bij de sponsor.
  • Wil je weten of je een bedrijf als sponsor kunt benaderen, raadpleeg dan eerst de lijst.
  • Staat het bedrijf er niet op (check dat goed, soms is de schrijfwijze of vermelding net iets anders), zet deze er dan op en vermeldt je eigen teamnaam en naam erachter.
  • Staat het bedrijf er wel op en denk je een erg goede kans te maken sponsoring te realiseren, neem dan contact op met het team/de persoon die erbij staat vermeld. Wellicht kun je samen optrekken.
  • Zijn er problemen of onduidelijkheden, laat dit dan weten aan bigchallenge.logos@gmail.com.