Sponsoring

De Commissie Sponsorwerving heeft naar eer en geweten alle (tot nu toe) bekende voorkeuren van teams qua te benaderen sponsoren, verwerkt. Met dien verstande, dat bedrijven waarvoor meerdere teams belangstelling hebben de basisteams (bijna altijd) voorrang hebben gekregen. Zie hier het resultaat.

Spelregels
Om de sponsorwerving soepel te laten verlopen vragen we jullie de volgende spelregels in acht te nemen:

  • De lijst is bedoeld om te voorkomen dat sponsors door verschillende deelnemers van BIgChallenge worden benaderd. Dit geeft irritatie bij de sponsor.
  • Wil je weten of je een bedrijf als sponsor kunt benaderen, raadpleeg dan eerst de lijst.
  • Staat het bedrijf er niet op (check dat goed, soms is de schrijfwijze of vermelding net iets anders), zet deze er dan op en vermeldt je eigen teamnaam en naam erachter.
  • Staat het bedrijf er wel op en denk je een erg goede kans te maken sponsoring te realiseren, neem dan contact op met het team/de persoon die erbij staat vermeld. Wellicht kun je samen optrekken.
  • Zijn er problemen of onduidelijkheden, laat dit dan weten aan bc.anitac@gmail.com 

We zijn niet elkaars concurrenten in het vinden van sponsors! Gun elkaar ieders sponsor en trek samen op als dat meer oplevert. Uiteindelijk komt het geld op één plek terecht: Alpe d'HuZes!