Website voor deelnemers

Aanmelden

Je hebt besloten mee te doen met BIG Challenge, bedankt!

De aanmeldprocedure is afhankelijk van of je aan Alpe d'HuZes deelneemt, aan Alpe d'HuZus of dat je als vrijwilliger bij BIG Challenge aan de slag wilt. Hieronder wordt uitgelegd welke stappen nodig zijn. In alle gevallen geldt: kom je er niet uit, neem dan contact op met het secretariaat!

 

 

Aanmelden BIG Challenge

Aanmelden is nodig bij BIG Challenge en bij Alpe d’HuZes. De procedure hangt er onder andere vanaf of je al een team hebt. In onderstaande stappen wordt uitgelegd hoe de aanmelding in zijn werk gaat.

  1. Meld je aan op de site van BIG Challenge. Dat kan door dit formulier in te vullen.
  2. Heb je al een team, dan krijg je binnen enkele dagen een uitnodiging van je teampcaptain om je aan te melden bij Alpe d’HuZes.
  3. Heb je nog geen team, dan moet je even wachten tot je bent ingedeeld en je een uitnodiging krijgt om aan te melden bij Alpe d’HuZes.
  4. Wil je al eerder op de site van Alpe d’HuZes, bijvoorbeeld om een actiepagina te maken, meld je daar dan aan en laat dit weten aan BIG Challenge via een berichtje aan info@bigchallenge.eu.

Deze instructie geldt voor deelnemers Alpe d’HuZes. Deelnemers aan Alpe d’HuZus (op woensdag één keer de berg op) hebben een eigen aanmeldprocedure, zie hieronder. 

Aanmelden Alpe d'HuZus

In de Alpe d'HuZes-week vindt op woensdag de Alpe d’HuZus plaats. Dit evenement is bedoeld voor iedereen die ook één keertje de Alpe d’Huez wil beklimmen per fiets of met de benenwagen. Het is een bijzondere ervaring en als BIG Challenge raden we iedereen die meegaat naar de Alpe van harte aan om mee te doen! Net als deelnemers aan Alpe d'HuZes krijg je een eigen actieapgina. Let op: schrijf je op tijd in want vol is vol. Als je je inschrijft vóór februari ontvang je speciale koerskleding Alpe d’HuZus.

Hoe kun je deelnemen?

  1. Meld je aan bij BIG Challenge via dit formulier.
  2. Stuur een mailtje naar: zussen@alpe-dhuzes.nl.
  3. Zet in de mail je naam en e-mailadres. Je ontvangt vervolgens een link waarmee je je kunt inschrijven op de site van Alpe d'HuZes.

Aanmelden als vrijwilliger

Wat goed dat je je wilt opgeven als vrijwilliger! Er is van alles te doen tijdens de week in Frankrijk, bijvoorbeeld verkoop van BIG Challenge-artikelen, het meehelpen tijdens de activiteiten en het vervoer van deelnemers. Maar ook in Nederland is hulp voor en achter de schermen altijd welkom!

Laat met dit formulier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!