Website voor deelnemers

Aanmelden

Je hebt besloten mee te doen met BIG Challenge, bedankt!

De aanmeldprocedure is afhankelijk van of je aan Alpe d'HuZes deelneemt, aan Alpe d'HuZus of dat je als vrijwilliger bij BIG Challenge aan de slag wilt. Hieronder wordt uitgelegd welke stappen nodig zijn. In alle gevallen geldt: kom je er niet uit, neem dan contact op met het secretariaat!

Hieronder kun je op de linkjes klikken om rechtstreeks naar het blok van uw keuze te gaan.
Aanmelden BIG Challenge
Aanmelden Alpe d'HuZus
Aanmelden vrijwilliger

 

 

Aanmelden BIG Challenge

Aanmelden is nodig bij BIG Challenge en bij Alpe d’HuZes. De procedure hangt er onder andere vanaf of je al een team hebt. In onderstaande stappen wordt uitgelegd hoe de aanmelding in zijn werk gaat.

  1. Als je mee wilt doen, meld je dan aan op de site van BIG Challenge. Dat kan door dit formulier in te vullen.
  2. Heb je al een team, dan krijgt je teamcaptain vervolgens een teamnaam en -nummer vanuit BIG Challenge. Daarna meldt je teampcaptain het team aan bij Alpe d’HuZes. Vanuit die aanmelding krijg je een link toegestuurd. Daarmee kun je een actiepagina aanmaken.
  3. Heb je nog geen team, dan moet je even wachten tot je bent ingedeeld door BIG Challenge en een uitnodiging krijgt om aan te melden bij Alpe d’HuZes.

Deze instructie geldt voor deelnemers Alpe d’HuZes. Deelnemers aan Alpe d’HuZus (op woensdag één keer de berg op) hebben een eigen aanmeldprocedure, zie hieronder. 

terug naar boven

Aanmelden Alpe d'HuZus

In de Alpe d'HuZes-week vindt op woensdag de Alpe d’HuZus plaats. Dit evenement is bedoeld voor iedereen die ook één keertje de Alpe d’Huez wil beklimmen per fiets of met de benenwagen. Het is een bijzondere ervaring en als BIG Challenge raden we iedereen die meegaat naar de Alpe van harte aan om mee te doen! Net als deelnemers aan Alpe d'HuZes krijg je een eigen actieapagina. Let op: schrijf je op tijd in want vol is vol. Als je je inschrijft vóór februari ontvang je speciale koerskleding Alpe d’HuZus.

Hoe kun je deelnemen?

  1. Meld je aan via bigchallenge.eu en klik op "aanmelden voor 2024".
  2. Stuur een mailtje naar: zussen@alpedhuzes.nl.
  3. Zet in de mail je naam en e-mailadres. Je ontvangt vervolgens een link waarmee je je kunt inschrijven op de site van Alpe d'HuZes.

terug naar boven

Aanmelden als vrijwilliger

BIG Challenge kan niet zonder de vele vrijwilligers voor en achter de schermen! Er is van alles te doen tijdens de week in Frankrijk, bijvoorbeeld verkoop van BIG Challenge-artikelen, het meehelpen tijdens de activiteiten en het vervoer van deelnemers. Maar ook in Nederland is hulp voor en achter de schermen altijd welkom!

Laat met dit formulier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Terug naar boven