Website voor deelnemers

Vrijwilligers: een belangrijk en dankbare taak

3 februari 2022

BIG Challenge kan niet bestaan zonder de vele vrijwilligers voor en tijdens de koersweek. Voor supporters is het altijd fijn om meer betrokken te zijn en als onderdeel van het geheel een steentje bij te kunnen dragen. Dus, ga mee naar Frankrijk om onze renners en lopers niet alleen mentaal maar ook fysiek te ondersteunen!

Er is voor de vrijwilligers elk jaar veel te doen. De meeste werkzaamheden zijn op woensdag en donderdag. Denk aan verkoop van T-shirts, het oppeppunt en entertainmentpunt opbouwen en bemannen, vlaggen in bocht 12, chauffeuren en opruimen na het slotfeest op vrijdag. Het is een mooie traditie geworden dat BIG Challenge met een grote club mensen helpt opruimen na afloop van het slotfeest op de vrijdagavond.

Geïnteresseerde in vrijwilligerswerk kunnen voor vragen of aanmelden alvast een berichtje sturen naar: vrijwilligers@bigchallenge.eu. We nemen dan snel contact op!

Namens de commissie vrijwilligerscoördinatie alvast hartelijk dank! Met jullie enthousiaste medewerking maken we er op 1 en 2 juni weer een fantastisch evenement van!