Website voor deelnemers

Trainingsweekend in de Ardennen op 4, 5 en 11 en 12 mei

17 maart 2024

Op 4, 5 mei en 11 en 12 mei 2024 is er voor BIG Challengers (introducees zijn welkom) de mogelijkheid om deel te nemen aan de Ad6 Lusjes van Laura Verhoeven. Laura heeft in de omgeving van Trois Ponts 6 fietsroutes uitgezet variërend van 17 tot 27 km met 400 tot 660 hoogtemeters per rondje. Het is een geweldig trainingsparkoers voor fietsers op elk niveau. (Alle 6 lusjes samen is 137 km en 3.464 hoogtemeters). Het voordeel is dat je elkaar na ieder lusje weer kunt treffen bij de start.

Tijdens deze dagen geeft Laura klim- en daalclinics en een krachtklimtraining. Voor veel deelnemers is het een eerste kennismaking met serieus klim- en daalwerk. Het is een goede test voor de conditie en het materiaal. Het is vooral voor mensen met weinig ervaring in de bergen een manier om ervaring op te doen die je kunt gebruiken tijdens Ad6. Je leert hoe je een bocht rijdt in een afdaling; hoe snijd ik de bocht aan? Waar kijk ik? Waar rijd ik? Waar rem ik? Na deze clinic zijn de afdalingen van Alpe d’Huez geen probleem meer.

Naast routes voor fietsers zijn er routes voor wandelaars en hardlopers. Het zijn routes met grote hoogteverschillen dus voor wandelaars en hardlopers een goede training voor Ad6. Iedereen heeft de mogelijkheid om op zaterdag of zondag of op beide dagen deel te nemen. 

> De kosten voor de Ad6 lusjes en clinics bedragen € 10 pp.
> Voor overnachtingen mag je zelf zorgen, er zijn genoeg mogelijkheden in de buurt.
> Meer info (ook voor overnachtingen): http://www.ad6lusjes.nl/page/home
> Je dient je op te geven bij Laura Verhoeven en ook bij haar de € 10 kosten te voldoen via http://www.ad6lusjes.nl/page/inschrijven
> Voor meer info: Niek van der Cruijsen 06-53745142 of info@zonnige-start.nl

Datum: 4 , 5 mei en 11, 12 mei 2024.
Aanvang: tussen 8.30 en 9.30 uur  op zaterdag- en zondagmorgen uitleg over het parkoers.
Locatie: Supermarkt Carrefour (in het centrum), Avenue Joseph Lejeune 3, 4980 Trois-Ponts, België.

NIET op parkeer terrein supermarkt parkeren! Er is parkeergelegenheid genoeg in de omgeving.

Wil je meer informatie over voorbereiding op de Alp, zowel fietsend als lopend? Download dan de presentaties die tijdens de eerste trainingstocht in Haren zijn gegeven. Ze zijn te vinden onderaan het betreffende nieuwsbericht.