Website voor deelnemers

Lintjeshof Classic op 22 april

22 maart 2023

Op zaterdag 22 april organiseert Lintjeshof een mooie trainingsrit in de Ardennen. Tijdens deze trainingsrit is het mogelijk uit 2 afstanden te kiezen: 61 km met circa 1.067 hoogtemeter, of voor de geoefende fietser een uitdagende tocht van 95 kilometer met ruim 1.100 hoogtemeters. In beide tochten kun je ook de befaamde Muur van Huy beklimmen!

Het is een uitstekende trainingsrit als voorbereiding voor Alpe DuZes. En tevens een prima gelegenheid om bij te praten met mede-Big Challengers. Ook voor de wandelaars wordt een mooie tocht aangeboden met voldoende klimmeters. De toertocht bevindt zich altijd in de omgeving van Huy, er is een bus aanwezig voor noodgevallen of pech.

De startrlocatie is MUR Coffee, Place St. Severin 7  Huy. Parkeren kan bij Av. Adolphe Chapelle, 4500 Huy (Parking du Quadrilatère). We verzamelen om 11.00 uur.

Voor de rit wordt een kleine maaltijd aangeboden, na de rit is er weer een maaltijd om de verbrande calorieën aan te vullen. Voor de rit wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 15,- per persoon.

Aanmelden kan tot en met 7 april bij Thomas Wijnands, teamcaptain BC team 14 Lintjeshof. Tel: 0646-747176; of per mail: t.wijnands@lintjeshof.com.