Website voor deelnemers

Korte berichten voor de koersweek

26 mei 2024

De koersweek komt snel dichterbij! In het koersdocument en op het deelnemersgedeelte van de website staat veel informatie. Hier nog kort wat aandachtspunten vanuit de organisatie.

Het BIG Challenge pop up-café is ook dit jaar weer geopend, en wel op zondagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur bij de voorzijde van L’Ours Blanc. De koffie staat voor iedereen klaar. Ook liggen er de vlaggen om alvast een mooie tekst op te schrijven voor tijdens de motivatiebijeenkomst. Je bent van harte welkom!

Komend weekend verrekken veel BIG Challengers richting Frankrijk. Dat betekent nog een weekje de tijd om nog even gas te geven met donaties. Voor grote acties zal geen tijd meer zijn, maar een vriendelijk bericht op de sociale media of op app-groepen dat je gaat vertrekken en het bedrag nog mag aangroeien kan altijd.

Het winkeltje van BIG Challenge in Palais des Sport is in de koersweek vanaf maandagmiddag dagelijks geopend. Neem eens een kijkje bij de vele leuke BIG Challenge-artikelen en/of een praatje te maken met de vrijwilligers in de stand! Hoe leuk en bijzonder is het om in de koersweek met een BIG Challenge-shirt of polo rond te lopen, ook voor degenen die supporteren. Zeker bij de BIG Challenge-bijeenkomsten (met name de motivatiebijeenkomst) mag dat eigenlijk niet ontbreken.

Ook na de Alp is het nog mogelijk om sponsorgelden binnen te halen, dat kan tot 30 oktober.  Maak van de gelegenheid op de berg gebruik door een foto van jezelf mee te sturen om je sponsors en donateurs te bedanken. Tijdens de koersweek is er een eigen BIG Challenge-fotograaf aanwezig waarvan de foto’s zijn te downloaden of op bestelling leverbaar. 

Het persbericht dat BIG Challenge op dinsdag in de koersweek met de voorlopige stand rondstuurt is prima door te sturen naar je eigen lokale pers/media. Handig als je de namen en mailadressen thuis alvast op een rij zet.

De organisatie van BIG Challenge wenst alle deelnemers een goede reis en graag tot op de berg! Lees voor vertrek het koersdocument nog eens door en kijk op de website wat er allemaal staat te gebeuren. Vergeet ook de BIG Challenge-app niet te downloaden, daarmee wordt tijdens de koersweek actuele berichten gedeeld.