Website voor deelnemers

Kom jij helpen bij BIG Challenge?

1 juli 2021

Het organiseren van BIG Challenge gebeurt volledig door vrijwilligers. Bij een tweetal commissies zijn wat extra handjes nodig. Heb je interesse, meld je dan direct aan via een mail of bel eerst even met een contactpersoon.

Schrijftalent voor PR extern commissie
Heb jij een passie voor schrijven en wil je helpen met interviewen van deelnemers en vrijwilligers en hun motivatieverhalen schrijven?

Samen met de PR extern commissie vertellen wij het verhaal van BIG Challenge voor de  regionale en landelijke pers, vakpers, site en social media. Samen werken aan het doel: zo veel mogelijk geld inzamelen voor KWF. En natuurlijk de trots van de agri & food sector uitstralen. Zelf raak je geïnspireerd door de vele prachtige verhalen. Echt een cadeautje voor het leven.

Wil jij een steentje bijdragen of ken je iemand die deze functie helemaal op het lijf is geschreven? Meld je aan als vrijwilliger of neem contact met Monique van Loon voor meer informatie: 06-27850169.

Sponsorcommissie van BIG Challenge
Het doel van BIG Challenge is voor Alpe d’HuZes geld inzamelen voor een goed, gezond en gelukkig leven met kanker. Om dit te bereiken benaderen de BIG Challenge-deelnemers een groot aantal sponsors en organiseren zij in de aanloop naar het evenement allerlei sponsoractiviteiten.Om dit voor teams mogelijk te maken is de commissie op zoek naar iemand die enthousiast is over BIG Challenge en zich wil bezig houden met een aantal taken zoals:

  • Opstellen sponsorlijst; teams toewijzen aan potentiële sponsor bedrijven en plaatsen op de BIG Challenge deelnemersite;
  • Publicatie van sponsorpakketten op de BIG Challenge site; afstemmen en update van sponsorpakket AD6 en BIG Challenge;
  • Ontwikkelen van creatieve acties/exposure voor grote sponsoren;
  • Sponsoren zoeken voor commissies die sponsorgeld nodig hebben voor acties zoals bijeenkomsten en trainingen.

Wil je meer informatie, bel gerust even met Gosse Smid: 06-51781354.