Website voor deelnemers

Kom jij helpen als vrijwilliger?

7 april 2022

Er is voor de vrijwilligers elk jaar veel te doen. De meeste werkzaamheden zijn op woensdag en donderdag. Hieronder staat in het kort waarvoor we vrijwilligers zoeken en wat de tijdsinvestering zal zijn.

 • Vlaggen in bocht 12
  Big Challenge adopteert elk jaar een bocht (bocht 12) een zorgt voor bezetting van de shifts minimaal 2/3 personen per shift van 4 uur
   
 • Opbouwen van oppeppunt en verzorgen deelnemers in oppeppunt Big Challenge
  Opbouwen op dinsdagochtend van het oppeppunt
  Op woensdag de zussen en op donderdag de Zessers opvangen en verzorgen in het oppeppunt. Shifts van 2 uur.
   
 • Opbouwen van entertainmentpunt tussen bocht 3 en 4 op woensdag en donderdagochtend vroeg en tijdens de koersdagen het entertainmentpunt bemannen. Shifts van 2 uur.
   
 • ​Verkoop T-shirts tijdens de koersweek. Op maandagochtend opbouwen en gedurende de koersweek bemannen van de winkel. Shifts van 3 uur.
   
 • Op de koersdagen zoeken we vrijwilligers die het leuk vinden om chauffeur te zijn om bezoekers te vervoeren tussen het oppeppunt en het entertainment punt en deelnemers van het oppeppunt naar de lift. Shifts van 3 uur.

Geïnteresseerde in vrijwilligerswerk kunnen voor vragen of aanmelden een bericht sturen naar: vrijwilligers@bigchallenge.eu. Graag aanmelden voor 1 mei, zodat we in week 19 de planning door kunnen geven aan de vrijwilligers.

Namens de commissie vrijwilliger coördinatie alvast hartelijk dank. Met jullie enthousiaste medewerking maken we er een fantastisch evenement van!