Website voor deelnemers

Kom jij BIG Challenge helpen?

1 september 2022

De organisatie van BIG Challenge is op zoek naar nieuwe mensen om actief te worden in de sponsorcommissie, aftrapbijeenkomst en pr-werkgroep. Met veel mensen maken we van BIG Challenge een succes!

De sponsorcommissie is op zoek naar ondersteuning. Denk aan het opstellen van de sponsorlijst, publicatie van sponsorpakketten op de site, ontwikkelen van creatieve acties/exposure voor grote sponsoren en sponsoren zoeken voor commissies die sponsorgeld nodig hebben voor acties zoals bijeenkomsten en trainingen.

De aftrapbijeenkomst in november is het formele startmoment voor het nieuwe BIG Challenge-seizoen. Nieuwe of geïnteresseerde mensen krijgen in een halve dag veel informatie te zien en te horen en worden hopelijk enthousiast om mee te gaan doen. Er moet nogal wat georganiseerd worden, zoals een informatiemarkt en diverse sprekers.

Als lid van de PR-commissie ben je voor één of meer teams het aanspreekpunt rondom communicatie, denkt mee over activiteiten van een team en geeft hulp waar nodig. De PR-commissie zoekt specifiek iemand met een vlotte pen, om de bijzondere verhalen van deelnemers op te schrijven en te delen met de plaatselijke pers en de eigen website.

Om mooie beelden te maken tijdens voorbereidende evenementen en/of tijdens de week in Frankrijk, zoeken we nog (amateur) fotografen. 

Heb je interesse of wil je wat meer informatie, stuur dan een berichtje naar het mailadres van BIG Challenge. Er neemt dan zo snel mogelijk iemand contact met je op. Vergeet niet: we doen het samen en niet alleen!