Website voor deelnemers

Inspiratie voor acties

18 januari 2024

Naast flink trainen om die berg in Frankrijk te beklimmen, zien veel deelnemers als een berg op tegen het sponsorbedrag van € 5.000. Hoe krijg ik dat voor elkaar? We kunnen je geruststellen: de meeste BIG Challengers halen meer dan € 5.000 op!

Maar dat gaat natuurlijk niet vanzelf. Om dit bedrag bij elkaar te halen, zul je acties moeten bedenken. Doe dit vooral ook samen met je team. Ga bij elkaar zitten en ga brainstormen. De ideeën ontstaan dan spontaan. En jullie gaan er samen veel plezier aan beleven. Bekijk hier ter inspiratie een overzicht met leuke ideeën van de afgelopen jaren. 

Om teams te ondersteunen bij PR-acties heeft BIG Challenge een commissie PR en externe communicatie. Ieder team krijgt iemand toegewezen vanuit deze commissie. Zij kunnen je helpen met het maken van bijvoorbeeld flyers, posters en persberichten. Of je adviseren over social media of hoe je in de krant komt met je verhaal. Vraag je teamcaptain wie er aan jullie team is gekoppeld.

Wil je graag een poster of flyer laten ontwerpen, stuur dan een mailtje met foto en tekst naar de ontwerpstudio van BIG Challenge!