Website voor deelnemers

Inspiratie-safari tijdens Afterparty BIG Challenge, meld je snel aan!

14 augustus 2024

De BIG Challenge Afterparty voor Zessers, Zussen en Vrijwilligers vindt dit jaar plaats op 14 september in Ottersum. Imagro BV nodigt iedereen uit in ProefLokaal Bij Koos om samen het BIG Challenge-seizoen af te sluiten én alvast een start te maken met het nieuwe jaar. Iedereen is welkom, ook nieuwe en twijfelende deelnemers voor 2025!

De party is van 15.00 uur tot 21.00 uur. We beginnen met koffie/thee en Limburgse vlaai, gevolgd door de terugblikfilm 2024. Het belooft een superdag te worden. Je krijgt een unieke inspiratie-safari over de creatieve broedplaats www.KoosenCos.nl, historisch erf in een modern jasje met een Rijksmonumentaal kantoor, Wij-land en een boomhut. Aansluitend genieten we van het beste oosterse buffet (bami- en nasimaaltijd) van het noordelijk halfrond (compleet met saté, kroepoek en atjar), verzorgd door chef-kok Jafeth. We sluiten af met de wereldberoemde Alpe d’HuZes-pubquiz, waar eeuwige roem voor jou op de loer ligt.

Aanmelden
Meld je snel aan, zodat de organisatie weet hoeveel mensen er komen. Aanmelden kan tot uiterlijk 6 september via dit aanmeldformulier: https://forms.gle/cvuPgeSBScHvMfpQA

Eigen bijdrage
Imagro sponsort de koffie/thee en vlaai. De eigen bijdrage voor het buffet bedraagt € 18,50. Betalen kan via dit betaalverzoek: https://tikkie.me/pay/u450prjdnoc4pk1t07v7

Hoe:
- Voer het bedrag in (€ 18,50 x aantal deelnemende personen uit jouw team).
- Klik op 'berichtje toevoegen?'.
- Vul je voor- en achternaam en/of teamnaam + aantal personen in.

Zorg ervoor dat de bijdrage (= je enige entreeticket!) uiterlijk 6 september overmaken.

Praktische informatie

  • Drankjes kun je afrekenen bij de bar. 
  • De deadline voor inschrijving én betaling is dus 6 september. 
  • Locatie: Bij Koos, Raadhuisplein 2, 6595 AK Ottersum.
  • Parkeren: Raadhuisplein, bij de kerk of op het Sint Jozefplein. Gratis parkeren en op enkele minuten loopafstand van Bij Koos. 

Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust! Neem contact met ons op via +31 6 36 38 99 19 of jalta@imagro.nl.

We zien je graag op 14 september!