Website voor deelnemers

Gezocht: vrijwilligers tijdens de koersweek

21 maart 2024

Vind je het leuk om tijdens de koersweek voor en achter de schermen mee te helpen als vrijwilliger? Nieuwe mensen leren kennen, de week vanuit een ander gezichtsveld beleven, onderdeel zijn een enthousiaste groep mensen? Meld je dan aan als vrijwilliger!

Om een evenement als BIG Challenge te organiseren zijn vele handjes nodig. Gelukkig zijn er elk jaar veel mensen die zich aanbieden om voor en achter de schermen mee te helpen. Ook dit seizoen is het team vrijwilligerscoördinatie op zoek naar ondersteuning. Denk aan verkoop van t-shirts, helpen bij het oppeppunt of entertainmentpunt, vlaggen in bocht 12, mensen vervoeren met de auto en opruimen na het sluitfeest op vrijdag.

In Frankrijk heeft de commissie vrijwilligerscoördinatie vanaf de zondagavond dagelijks een inloop uurtje bij de receptie van L'ours Blanc om familie en vrienden die zijn meegereisd, alsnog voor leuke taken in te delen of vragen over het vrijwilligerswerk te beantwoorden. Op de maandagavond geven ze in de filmzaal van Palais des Sport een algemene informatieavond over vrijwilligerswerk BIG Challenge.

Heb je interesse of wil je meer informatie, stuur dan een berichtje naar vrijwilligers@bigchallenge.eu.