Website voor deelnemers

Geen Alpe d'HuZes dit najaar; verplaatst naar 2022

20 april 2021

De 15e editie van Alpe d’HuZes, die al was verplaatst van juni naar september, gaat ook dit jaar niet door. In 2022 verwacht de organisatie alsnog een jubileumeditie te organiseren, ín Frankrijk. Ook voor BIG Challenge betekent dat helaas voor de tweede keer in Nederland blijven.

Door corona waren er volgens de organisatie van Alpe d'HuZes nog te veel beperkingen, onduidelijkheden en ‘open eindjes’ "om samen met alle deelnemers, vrijwilligers, sponsoren en onze Franse partners toe te werken naar ons evenement".

Eerder al onderzocht Alpe d’HuZes diverse scenario’s en in maart kondigde het bestuur aan iets meer tijd uit te trekken voor een definitief besluit en te onderzoeken of een échte Alpe d’HuZes-koersweek in Frankrijk mogelijk zou zijn in september. Dat blijkt toch niet het geval.

Dat betekent niet dat Alpe d'HuZes 2021 geruisloos voorbij gaat. Zo wordt op 3 juni een loterij georganiseerd en Alpe d'HuZes roept iedereen om op 25 september in beweging te komen voor Alpe 'd HuZes en onderzoek naar kanker. Meer informatie volgt. 

 

Lees hier het persbericht van Alpe d'HuZes.