Website voor deelnemers

Elke euro telt, dus kom in actie

16 maart 2022

Het duurt nog even voordat we naar de Alpe gaan, dus deelnemers hebben nog tijd om hun actiepagina verder te vullen. BIG Challenge legt de lat met € 5.000 best hoog, maar het is zeker niet onhaalbaar zoals de actiepagina’s van heel veel deelnemers laten zien. 

Nu de coronabeperkingen zijn opgeheven en het voorjaar lonkt zijn er nog heel wat acties te organiseren om mooi wat geld voor BIG Challange / Alpe d’HuZes binnen te halen. De teller staat al boven de € 1,2 miljoen waar we heel trots op zijn. Maar er kan en moet nog meer bij!

Doe dit vooral samen met je team. Ga bij elkaar zitten en ga brainstormen. De ideeën ontstaan dan spontaan. En jullie gaan er samen veel plezier aan beleven. Bekijk hier ter inspiratie een overzicht met leuke ideeën van de afgelopen jaren.

Misschien heb je ideeën, maar weet je niet goed hoe je dit moet communiceren of naar buiten moet brengen? Ook hier gaan we je bij helpen! Binnen BIG Challenge is er namelijk een commissie PR en externe communicatie actief. Ieder team krijgt iemand toegewezen vanuit deze commissie. Zij kunnen je helpen met het maken van bijvoorbeeld flyers, posters en persberichten. Of je adviseren over social media of hoe je in de krant komt met je verhaal.