Website voor deelnemers

Doe 25 september mee met De Aftrapper!

16 september 2021

Op zaterdag 25 september organiseert Alpe d’HuZes De Aftrapper; een dag om ‘twee jammere Alpe d’HuZes seizoen van je af te trappen én de aftrap naar het nieuwe koersjaar 2022’. De organisatie heeft daarvoor zes routes door heel Nederland gekozen, waaronder de Posbank, Noord-Brabant, Limburg en de Betuwe. Hoe leuk is het om dit samen met je BIG Challenge-team te doen!

De routes hebben verschillende lengtes, die ongeveer overeenkomen met 1, 2, 3, 4, 5 of 6 keer de Alpe d’Huez beklimmen. Je kunt zelf kiezen of je de route fiets of gaat lopen/wandelen (in Alpe d'HuZes-tenue). Maar je kunt ook een eigen challenge maken, bijvoorbeeld door diensten aan te bieden of iets te verkopen! Zo kan iedereen door het hele land zijn eigen challenge aangaan. Alleen of met je team. En natuurlijk kun je je challenge altijd laten sponsoren, als opwarmertje voor 2022.

Kijk op de site van Alpe d’HuZes voor meer informatie en opgave.

Enne... als je iets deelt op social media hierover, gebruik dan #BIGChallenge en #AD6. Het is ook leuk om foto's te sturen naar de teamcaptains-app zodat ze gedeeld kunnen worden via de social media van BIG Challenge!