Website voor deelnemers

BIG Challengers beginnen nieuwe jaar goed!

25 januari 2023

De afgelopen weken zijn meerdere mooie acties gehouden door enthousiaste BIG Challengers. Wat dat betreft een goed begin van het nieuwe jaar. Een mooie inspiratie voor teams die nog wat wllen organiseren!

Zo hebben de jongelui van team USRA tijdens een veiling vorig week niet minder dan € 5.030 opgehaald, een prachtig resultaat! De studentenvereniging van de Has uit Dronten doet met maar liefst 4 teams mee aan Alpe d’HuZes. Ook ‘De Doorzetters van Gera’ gaan lekker met hun bakworstactie. Een leuke en lekkere actie voor de fijnproevers.

Op 31 januari organiseert BIG Challenge Strong2gether een heerlijk driegangendiner met live muziek. Vanwege de grote belangstelling is het als extra datum toegevoegd! Ook de winterwandeling was een groot succes met een bijna 300 deelnemers! De komende tijd zullen meer leuke acties plaatsvinden.

Organiseer je zelf iets, laat het BIG Challenge weten via de mail of een bericht aan je contactpersoon. We kunnen je actie mee onder de aandacht brengen en/of helpen waar mogelijk.