Website voor deelnemers

BIG Challenge webshop vernieuwd

26 februari 2023

Nu er een nieuwe leverancier is gevonden voor onze wieler- en loopkleding hebben we onze webshop in zijn geheel onder handen genomen. Er is een hele nieuwe pagina voor in de plaats gekomen.

Als je op de hoofdpagina van onze website bovenaan op "webshop" klikt dan opent er een nieuwe pagina waar je alle info kunt vinden over de wieler- en loopkleding. Ook is op deze pagina meer te vinden over verkoop en uitleen van onze merchandise (promotieartikelen).

Het is geweldig als alle deelnemers in herkenbare outfits fietsen en lopen. Zeker bij het finishmoment donderdag 1 juni. Let op: de kleding wordt per bestelling geproduceerd. Ruilen is niet mogelijk.

Op de BIG Challenge trainingsdag 4 maart in Milsbeek is paskleding aanwezig. Als je daar je maten bepaald hebt, voer dan voor 7 maart je keuzes in op deze webshop. Dan gaat je bestelling met de eerste batch mee. Ook staat er in de webshop bij ieder item een maattabel die je kunt gebruiken om de juiste maat te bepalen. Let op over het algemeen vallen de maten van fiets- en loopkleding kleiner uit. Passen is het beste.