Website voor deelnemers

oppeppunt

De commissie oppeppunt organiseert dit allemaal. Ze proberen via sponsoring zoveel mogelijk eten en drinken te regelen. Vele spullen zijn in de loop der jaren gekocht en staan in de stalling zodat we die telkens mee kunnen nemen. 

Als we in Frankrijk zijn, bouwen we in de loop van de week de tenten op en gaan die al vast inrichten. Daarvoor vragen we een aantal vrijwilligers om de commissie daarbij te helpen. Op de koersdagen maken we shifts van twee uur waarbij vrijwilligers de commissie oppeppers ondersteunen met de werkzaamheden: pannekoeken bakken, soep maken, broodjes smeren, uitserveren, deelnemers ontvangen, fietsenstalling bemannen, etc.

Bij de commissie vrijwilligers zijn deze taken bekend en kan iedereen zich aanmelden om mee te helpen. Het is erg leuk om te doen, je ontmoet van dichtbij de deelnemers om ze van een natje en droogje te voorzien, maar soms ook om een luisterend oor te zijn en mentale ondersteuning te geven als ze er even doorheen zitten. Je krijgt er heel veel waardering voor en is voor de deelnemers ontzettend belangrijk. Bij BIG Challenge word je namelijk als deelnemer volledig ontzorgd zodat je je volledig kan richten op het wandelen, runnen of fietsen.