Website voor deelnemers

Motivatiebijeenkomst

In de koersweek op dinsdagochtend hebben we de “BIG Challenge motivatiebijeenkomst” op een speciaal plekje boven op de berg. Al lopend gaan we daar met z’n allen naar toe. Deze motivatiebijeenkomst wil je niet missen; nee sterker nog die mag je niet missen, en niet alleen jij als deelnemer maar ook jouw supporters en alle vrijwilligers zijn van harte welkom! Elk jaar bijzonder om mee te maken.  

Samen
We lopen gezamenlijk in een lange stoet naar deze speciale plek en dragen allemaal onze coole BIG Challenge T-Shirts. Het is een kleurrijke stoet vergezeld door de BIG Challenge rode en groene gebedsvlaggen waarop onze wensen en dromen staan.

 

Herdenken
Tijdens deze de motivatiebijeenkomst delen enkele BIG  Challengers hun ervaringen met kanker. We herdenken de mensen die er niet meer zijn. Hun aanwezigheid is voelbaar, door de meegebrachte knuffels, foto’s en herinneringen. Terplekke creëren we een monumentje met al deze dierbare tastbare herinneringen. De emotie is voelbaar, een traan, een lach een knuffel, je bent één met elkaar. Dit gevoel wordt versterkt door de liedjes die Maarten Peters live zingt.

Tussenstand
We maken op deze bijeenkomst ook het voorlopige eindbedrag bekend, wat we als BIG Challenge in het afgelopen jaar opgehaald hebben. Geld dat 100 procent naar KWF Kankerbestrijding gaat voor de strijd tegen kanker. 

Onmacht omzetten in kracht
Tijdens deze bijeenkomst valt alles op zijn plaats, de onzekerheid wordt vastberadenheid, onmacht wordt omgezet in kracht, je helpt elkaar, door er voor elkaar te zijn. Je bent super gemotiveerd.

Tot slot zingen we met z’n  allen ons BIG Challenge lied, de tekst wordt ter plekke uitgedeeld.