Website voor deelnemers

Bike 2 Fight van Middelbeers naar Alpe d'Huez etappe 4

25 mei 2023

Dag 4 van Arry naar Harsault.

Weer een prachtige dag met de zon hoog aan de hemel en een frisse Noordenwind in de rug!😁 Die wind in de rug scheelt toch een slok op een borrel, toch even heel iets anders dan vorig jaar, toen was het samen met Corné opweg naar Polen 5 dagen vol wind op kop!🥵

Dan is dit genieten......Heerlijk fietsend tussen de wuivende graanvelden en prachtige vergezichten zijn we na een klapband en derailleur problemen  aangekomen in de Vogezen.

De boeren kennis van onze bouwvakker Jurgen weer wat bijgespijkerd. Hij weet ondertussen  feilloos het verschil te vertellen tussen een Blonde d'aquitaine, piemontees en een charolais al heeft hij het ook steeds over een Black Angus burger!😆😆 Ook heeft hij zijn oog laten vallen op zijn een eerste trekker een echte MF!

We overnachten in een prachtige authentieke molen midden in de natuur. Een prachtige plek met een museum waar een  aardappelpoter en rooier van vroeger tentoongesteld staan. Nostalgie ten top.

 

 

 

Op naar dag 5 in Paradise!

Reacties

hweiXRmOd25 oktober 2023
BdjaiYzqcHvVgxrN
BaJGLtoMpWmlwxb25 oktober 2023
LuzdvfitpekI
Hans625 mei 2023
Inderdaad: beter rugwind dan tegenwind. Die trekker kan hij kopen tegen schrootwaarde. Wel zelf ophalen. 😅 Goede reis verder. Stoere BCh-ers!

Laat een reactie achter