Website voor deelnemers

Bike 2 Fight van Middelbeers naar Alpe d'Huez etappe 3

23 mei 2023

Vanochtend zijn we om 7 uur van start gegaan met een heerlijk goed verzorgt ontbijt bij ons hotel. Ondertussen demonstreerde Theo ochtend gymnastiek  van Olga Commandeur!

De fietsen uit de wijnkelder getrokken, de camper geladen  dit keer nog wel zonder ruzie met de politie te krijgen. Luuk heeft een goede poging gewaagd om het akkevietje van gisteren bij te leggen bij het politie bureau. Helaas tevergeefs, de boete mocht ondanks zijn beste, half frans, half Engelse verklaring toch betaald worden.

Ondertussen waren wij met volle vaart de eerst 50 kilometers uit de benen aan het stampen. Naast hoge snelheden werden er ook nog prachtige koeien gespot. De stier spitst zijn hoorns, briest en snuift, terwijl hij wild op Ingrid afstuift. Aldus Theo die flashbacks naar Pietje Pelle en z’n Gazelle reclames krijgt. Na een foto sessie met deze toch wel imposante blonde d'aquitaine verder naar de lunch! Toos had flink haar best gedaan om een overheerlijke voedzame appeltaart met rozijnen en noten voor ons te maken.

Er werd flink van gesmuld en er bleef geen kruimeltje over. In de volgende 50 kilometer kreeg Jurgen weer een vervolg op zijn cursus boeren en hij lijkt steeds meer oog te krijgen voor het schoon van het platteland. Hij weet nu zelfs dat een kromme voor langer is dan een rechte voor. Tussen alle kiekjes vlogen ze zo snel over de weg dat we de afslag hadden gemist naar de lunch locatie. Gelukkig konden Willem en Luuk de camper makkelijk verkassen. Ondertussen werden de eerst pijntjes besproken en werden er verschillende zalfjes uitgedeeld blijkbaar door mij.🙈 Waar die nu precies voor zijn is hun een raadsel, maar ze werken wel!

Na de lunch gaan we verder met een nieuwe quote “Rie’en Rie’en Rie’en” beginnen we aan de laatste 25 kilometer en de eerste hermannetjes worden uitgedeeld. Aangekomen bij ons verblijf  werden we vriendelijk ontvangen en konden Luuk en Willem lekker koken voor iedereen. Na het smullen werd er nog even gewandeld met een lekker avontuurlijke route die op touw was gezet door Corné. Een koeien vlaai onder de schoenen rijker breide we er een eind aan voor de dag. Tot morgen!!

Reacties

GOtwRkTaiNSz18 november 2023
RnpmoSHDJl
HxRcCNkGvpPAnfV18 november 2023
qWkcxrBH
FwTWmiMQgJ3 november 2023
mtxVaXZwsyuTeBR
mfrOlPuvsKNWwnDi3 november 2023
xnHIpmPE

Laat een reactie achter