Website voor deelnemers

BIG Challenge op Alpe d'HuZes

30 mei 2023

BIG Challlenge is weer aanwezig op de Alp, en hoe!
Zondagavond waren de meeste BIG Challengers aanwezig op de Alp. Vanaf 14.00 uur werden ze door de stuurgroep verwelkomd bij L'ours Blanc. 

Maandagmorgen stond de trainingsrit naar La Berarde op het programma en de wandelaars reden naar de zeven meren voor een pittige wandeltocht.

 

 

 

 

 

Hierna was er een bijeenkomst van Alpe d'HuZes over de geldbesteding. Daarna was er nog een informatiebijeenkomst van BIG Challenge voor vrijwilligers en deelnemers. Daarna was er nog een gezellig samenzijn in het AD6 cafe of in de plaatselijke apreski bar, waar sommigen van ons in de late uurtjes naar buiten rolden. Die hadden vanmorgen wel spijt, want om 9 uur was het verzamelen voor de motivatie bijeenkomst.

 

Om half 10 ging de lange stoet BIG Challengers richting de berg waar de bijeenkomst was. Er waren indrukwekkende verhalen van 3 deelnemers, Mariëtte Meulenbroeks, Sandy Huijbregts en Janny Brouwer vertelden ieder hun indrukwekkende verhalen en daar tussendoor zong Maarten Peters zijn prachtige repertoir.

 

 

 

Daarna was het tijd voor de bekendmaking van de voorlopige tussenstand. Daar waar het doel van BIG Challenge is om minimaal één miljoen euro op te halen was dit royaal overtroffen met ruim 1,2 miljoen euro. Wat een fantastisch bedrag weer! Nadat het BIG Challenge lied uit volle borst was meegezongen was het tijd voor de groepsfoto en de teamfoto's.

 

Later in de middag waren we in afwachting van Iveke van Gerven met haar team Bike 2 Fight die vorige week vanuit Middelbeers met de fiets naar Alpe d'HuZes zijn vertrokken. Ze werden opgewacht door de voltallige BIG Challenge familie. Ze mochten door een erehaag van BIG Challengers met groene linten doorfietsen. Die linten werden hun later als een sjerp omgehangen en de drie begeleiders kregen een ingelijste foto als aandenken. Al met al een indrukwekkende en vermoeiende dag. Morgen is de zussendag. Wij wensen onze zussen heel veel succes morgen en ook de vele vrijwilligers wensen wij veel succes en veel plezier. Jullie kunnen onze verrichtingen volgen op social media. Morgen weer een nieuw blog

Reacties

Laat een reactie achter