Website voor deelnemers

BIG Challenge op Alpe d'HuZes - zussendag

31 mei 2023

Vandaag was het zussendag. De wandelaars werden in alle vroegte naar beneden gebracht en de fietsers gingen op eigen gelegenheid naar beneden. Op het startplein in Le Bourg d,Oisans was het al een drukte van jewelste. Iedereen stond te trappelen om van start te gaan. Om half elf werden de deelnemers weggeschoten en was Alpe d'HuZus 2023 begonnen.

Het entertainmentpunt werd door diverse vrijwilligers klaargezet en ook bij het oppeppunt werden de puntjes op de i gezet. Tegen 11 uur was iedereen klaar voor de ontvangst. Bij het oppeppunt was het al druk met BIG Challenge supporters en met de muziek en de beide "entertainers" was het een gezellige boel. De eitjes, paprika's en de komkommer lag gesneden op een presenteerblaadje klaar en toen de eerste deelnemers boven kwamen werden ze luid en enthousiast toegejuigd en aangemoedigd. Bij het oppeppunt kwamen de eerste deelnemers aan om opgepept te worden. Wat is dat toch een geweldig rustpunt voor onze deelnemers, ze worden in de watten gelegd met eten en drinken en kunnen als ze willen nog lekker op de bank liggen ook. Zelfs een kachel staat er in het oppeppunt. De mannen hebben het weer goed voor elkaar. 

   

Om 16.00 uur komt de bezemwagen als laatste boven en is de zus afgelopen. Iedereen gaat tevreden naar het hotel om zich op te frissen en daarna kan er gegeten worden. Om 19.00 uur is de bezinningsavond van Alpe d'HuZes in Palais des Sports en daarna zal iedereen wel vroeg gaan slapen, want morgen is het vroeg dag voor de meesten. tot morgen.

Reacties

Laat een reactie achter