Website voor deelnemers

BIG Challenge AD6 2024 Zaterdag/Zondag

4 juni 2024

We zijn weer op de Alp! AD6 2024 is voor de meesten afgelopen zaterdag begonnen. We zullen jullie in dit blog op de hoogte houden van onze belevenissen.

Zaterdag – zondag

 

Het grote deel van de BIG Challengers komt in het weekend aan op de berg. Appartementen, hotels worden gezocht of een plekje voor de camper. Een rondje langs Palais des Sport, het plein. Alles is in opbouw, vrachtwagens worden gelost. Bizar wat eens spullen uit Nederland meekomen.

 

Ook het BIG Challenge vrachtwagentje is gearriveerd. Daarin spullen en eten voor het oppeppunt. Het meeste gesponsord.

Zondagmorgen starten de vrijwilligers met het uitladen voor de opbouw van het welkomstcafé. Dit jaar bij de schaatsbaan, waar laten in de week ook het oppeppunt komt. Rond de klok van twee is de eerste 10 liter koffie klaar. De eerste deelnemers komen het café in. Kennismaking, weerzien van oude bekenden. Het is gezellig.

De eerste gedenkvlaggetjes worden geschreven. De foto’s voor de socials gemaakt. Een gezellige middag met bijpraten en alvast informatie.

’s Avonds na het diner, grotendeels in de eetzaal van Palais des Sports, is er om half 8 de welkomstbijeenkomst van Alpe d’HuZes. Een emotionele bijeenkomst waarbij weer duidelijk is waar we het voor doen. Geld voor meer onderzoek naar kanker.

Reacties

Laat een reactie achter