Werkwijze t-shirts en merchandise bestellen

Het assortiment aan artikelen van BIG Challenge is over de jaren heen steeds uitgebreid. Inmiddels is er een ruim aanbod aan T-Shirts, mokken, caps, rugzakjes en nog enkele polo’s. Let op dat de bestelwijze sinds 2018 veranderd.

Er zijn 3 mogelijkheden om shirts te verkrijgen:

1) Voor iedereen
Bestellen via de webshop. Deze optie kan iedereen doen, of je wel of niet deelneemt. De donatie gaat via het BIG Challenge team “Vrienden van BIG Challenge” naar het KWF. De bestelling wordt na betaling thuis afgeleverd voor de reguliere verzendkosten van € 4,95.

2) Voor deelnemers
Iedere deelnemer kan shirts en andere merchandise verkrijgen om sponsorgelden te werven. Je kunt op de website zien wat er is. Download hier het bestelformulier. Om een goed beeld van de maten van shirts te hebben, kun je een passet bestellen, deze bevat alle maten en logo’s.

Stuur het ingevuld naar promotiemateriaal@bigchallenge.eu. De bestelling wordt op het thuisadres zonder verzendkosten afgeleverd. De ontvangsten maakt een deelnemer zelf over op zijn actiepagina*.

3. Voor deelnemers, speciaal voor beurzen en evenementen
De derde mogelijkheid is van toepassing op verkoop bij beurzen en evenementen. Deelnemers kunnen daarvoor een evenementensets bestellen**. Download hier het bestelformulier en stuur het ingevuld naar promotiemateriaal@bigchallenge.eu. Ook hier is een passet met alle maten en logo’s beschikbaar.

Een evenementen set bestaat uit alle modellen en maten shirts x 2, zeildoek, roll-up banner***, beachflag, BIG Challenge vlag en een KWF - vlag. Deze sets worden door deelnemers zelf opgehaald en teruggebracht in één van de 4 depots (Dreumel, Lochem, Volkel of Putten). De ontvangsten maakt een deelnemer zelf over op zijn actiepagina*.

*Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor de financiële afhandeling van verkopen van BIG Challenge-materialen. Ze maken het ontvangen bedrag binnen twee weken na het evenement over op hun eigen actiepagina op de site van Alpe d'HuZes. Vermeld duidelijk de naam van het evenement bij de omschrijving.
**Bestelling minimaal 1 week van te voren doen. 
***De roll-up banner is niet geschikt om buiten te gebruiken.

 

ASSORTIMENT

T-shirts
Breed bekend zijn de fraaie T-shirts van BIG Challenge met de diverse ‘coole’ sectoren. Er is ook een algemeen Farmers are Cool T-shirt. Een overzicht van het aanbod is te vinden in de webshop.

Polo's
Sinds 2019 zijn er nieuwe donkerblauwe polo's zijn met BIG Challenge Farmers Are Cool logo bedrukt. Deze prachtige polo’s worden voor de prijs van € 20 aangeboden. De oude zwarte polo’s die nog op voorraad zijn worden voor € 12,50 aangeboden. 

Caps, mokken
De caps zijn beschikbaar in de uitvoeringen Pigs, Cows, Farmers, Chicks en Horses. Mokken zijn alleen verkrijgbaar met logo Farmers are cool (blauw).

Tasjes, CD
De kleine rugzakjes zijn uitgevoerd met het multi color Farmers are Cool logo. Op de CD staat onder andere het BIG Challenge lied en diverse andere liedjes van onder andere Maarten Peters.


PRIJZEN
Volwassen shirt   € 12,50
Kinderen shirt   € 10
Tassen   € 5
Mokken (per 2)  € 10
Caps   € 10
Polo nieuw   € 20
Polo oud   € 10

Statafel 1

> Nieuwe reservering

Teamlid Datum van Datum tot


Statafel 2

> Nieuwe reservering

Teamlid Datum van Datum tot


Statafel hoes 1

> Nieuwe reservering

Teamlid Datum van Datum tot


Statafel hoes 2

> Nieuwe reservering

Teamlid Datum van Datum tot


Statafel hoes 3

> Nieuwe reservering

Teamlid Datum van Datum tot


Statafel hoes 4

> Nieuwe reservering

Teamlid Datum van Datum tot