Flyer om te printen

BIG Challenge heeft diverse promotiematerialen voor algemeen gebruik. Hier vind je de flyer vooor het werven van deelnemers, vrijwilligers en sponsors die je zelf kunt downloaden en (laten) printen.

Flyer Meedoen is een cadeau voor het leven (formaat A5 / versie 28 aug. 2017)

Flyer Trots op de boer (formaat A3 / 2019)

Flyers wel of niet zelf printen
Als je een inkjetprinter hebt, dan is het al vanaf 25 stuks verstandiger de flyer via een internetdrukker te laten drukken.
Beschik je over een laserjetprinter en heb je minder dan 100 flyers nodig, dan is het nog wel rendabel om die zelf te printen. Voor een hogere oplage kun je beter een opdracht naar een internetdrukker sturen.

Flyers laten drukken
Wil je flyers laten drukken, dan zijn dit enkele drukkers waarbij je het gedownloade pdf-bestand online kunt aanleveren. 

https://www.drukwerkdeal.nl/
http://www.drukwerkservice.nl/drukwerk
https://www.drukzo.nl/
https://www.idrukker.nl/

Er zit weinig prijsverschil tussen en je kunt het zo duur maken als je zelf wilt. Allemaal hebben ze veel extra keuzemogelijkheden. Uiteraard kun je het ook door een copyshop laten doen als je daar tevreden mee bent.

Specificaties
Voor een flyer is een papiergewicht van ongeveer 130 gr nodig; formaat A5 en dubbelzijdig printen.

Mocht je het toch allemaal een hoop gedoe vinden, dan kun je een opdracht bij enson web & print neer leggen. Daar laat BIG Challenge zelf het drukwerk verzorgen. De opdracht bestaat uit het aangeven van het gewenste aantal flyers en het gedownloade document meesturen. Je krijgt dan een prijsopgave en na goedkeuring wordt de opdracht in werking gezet.