Draaiboeken

Voor het organiseren van een sponsoractie hoef je echt niet alles zelf te bedenken. In de afgelopen jaren zijn er al veel acties met succes georganiseerd. Die acties zijn in draaiboeken vastgelegd. Daar kun jij je voordeel mee doen. Kijk daarom als je een sponsoractie wilt organiseren eerst even hieronder of er al eerder een vergelijkbare actie is georganiseerd. Daar kun je je voordeel mee doen.

Inmiddels zijn de volgende draaiboeken beschikbaar;
Benefietconcert
Benefietdiner
Dienstenveiling
Loterij
- Sponsordiner thuis
Sponsorloop
Worstebrood-/Appelflap-/Koekactie
Wijnactie

Voor het organiseren van een biggenrace komt nogal wat kijken. Daarom is dit hieronder afzonderlijk beschreven.

Draaiboek Biggenrace
Het organiseren van een biggenrace is niet zo eenvoudig als het lijkt. Het meest belangrijke is natuurlijk dat er niets misgaat, zodat de goede naam van BIG Challenge blijft bestaan. Kortom, hoe maak ik van mijn biggenrace een succes. Daarvoor presenteren wij het biggenrace-draaiboek.

Verder heb je nodig:
- Formulier voor de organisatie van een biggenrace
- Vervoersdocument
- Wedkaartjes
- Donatiekaartjes

Biggenraces roepen soms reacties op bij publiek en pers. Toch kun je er positief mee scoren. Kijk maar eens naar deze artikelen uit voorgaande jaren uit respectievelijk het Algemeen Dagblad en De Stentor.

Wij hopen dat je er veel aan hebt en dat je biggenrace een groot succes wordt.

Problemen?
Mocht je door regelgeving of andere oorzaken niet aan biggen kunnen komen, neem dan eens contact op met Bert's Animal Verhuur (www.animalverhuur.nl)