gepost op 10 februari 2019

Noteer vast: trainen in de Ardennen!

Als BIG Challenge gaan we 27 en 28 april daar trainen. Iedereen kan kiezen voor één of twee dagen. Laura Verhoeven heeft in de omgeving van Trois Ponts zes routes uitgezet variërend van 17 tot 28 km met 400 tot 650 hoogtemeters per rondje. Het is een geweldig trainingsparkoers als voorbereiding op de Alpe d’HuZes! 

Tijdens deze dagen geeft Laura klim- en daalclinics en een krachtklimtraining. Deze zijn super leerzaam voor alle BIG Challengers. Voor veel deelnemers is het een eerste kennismaking met serieus klim- en daalwerk. Het is een goede test voor de conditie en het materiaal. Je komt er vanzelf achter wat voor verzet je nodig hebt. De organisatie maakt ook een leuk programma voor wandelaars en lopers.

Deelnemers mogen één of twee dagen deelnemen. Bij voldoende belangstelling huren we op zaterdagavond een café aan het water van Coo af voor een gezellige, gezamenlijke avond. De kosten voor de clinics bedragen €10 per persoon. Misschien zijn er mogelijkheden voor sponsoring?

Voor overnachtingen mogen deelnemers zelf zorgen. Er zijn genoeg mogelijkheden in de buurt, zie de link hieronder.
Kijk hier voor meer informatie over de Ad6-lusjes
Kijk hier voor mogelijkheden voor overnachting

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar info@bigchallenge.eu, dan krijg je zo spoedig mogelijk antwoord van de organisatie. De opgave gaat binnenkort open, daarover krijg je nog bericht.


Reacties

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht: