gepost op 10 februari 2019

Kom 16 maart trainen met BIG Challenge

Op zaterdag16 maart organiseer BIG Challenge de eerste trainingsdag in de omgeving van Nijmegen. De dag begint met een korte inleiding over nieuwe ontwikkelingen bij het kankeronderzoek door Sandra Heskamp van de afdeling nucleaire geneeskundige van de Universiteit Nijmegen. Daarna praat de organisatie van BIG Challenge iedereen even kort bij.

En dan begint het echte werk: fietsen, wandelen of hardlopen in verschillende afstanden naar keuze. De fietsafstanden liggen tussen de 60 en 80 kilometer, maar worden ter plaatse op basis van wensen van de groep ingevuld. Degenen die te voet willen gaan krijgen 15 kilometer voor de kiezen, ook met veel hoogtemeters en begeleid door ervaren (hard)lopers. Het gebied rondom Nijmegen is heuvelachtig en gevarieerd en zodoende een perfecte voorbereiding in een prachtige omgeving.

Je bent om 9.00 uur welkom bij het sportgebouw van de Radboud Universiteit, Heijendaalseweg 141 in Nijmegen. Na afloop van de sportieve prestatie is er een gezamenlijk lunch waarna de dag rond 14.00 uur wordt afgesloten. Het is leuk om als team mee te doen, maar ook zonder team fiets of loop je nooit alleen!

Er zijn geen kosten aan verbonden. Geef je hier snel op via de site. Opgave via de app is om technische redenen tijdelijk niet mogelijk.

In totaal organiseert BIG Challenge dit jaar maar liefst vier trainingsdagen. Er zijn wel vijf goede redenen om mee te doen!
1. Het is een sportieve prestatie en een mooie training als voorbereiding op de grote berg in Frankrijk.
2. Voor beginnelingen is het leerzaam om samen met anderen te fietsen en je krijgt tips van één of meer ervaren fietsers.
3. Het draagt bij aan de teambuilding en is goed voor het BIG Challenge-gevoel.
4. Deelnemers worden bijgepraat over de stand zaken rondom van BIG Challenge en/of de besteding van het geld dat we bij elkaar fietsen en lopen.
5. Je leert nieuwe mensen kennen die je zeker in Frankrijk gaat terugzien!

Schrijf ook alvast de andere drie trainingen in je agenda:

6 april: Trainingstocht Milsbeek
De ontvangst is de kantine van de plaatselijke voetbalclub. Daar krijgen we uitleg over trainingen en een inleiding over sportvoeding. Daarna gaan we fietsen in het heuvelachtige landschap rondom Nijmegen en in het Reichswald. Er zijn twee routes: van 55 en 80 kilometer. Meer informatie volgt.

27-28 april: Trainingsweekend Ardennen – Ad6 Lusjes
Big Challenge doet mee met de Ad6 Lusjes van Laura Verhoeven. Laura heeft in de omgeving van Trois Ponts 6 routes uitgezet variërend van 17 tot 28 km met 400 tot 650 hoogtemeters per rondje. Het is een geweldig trainingsparkoers als opwarmer voor de Alpe d’HuZes. Klik hier voor meer informatie.

11 mei: Eifel in Duitsland
Na ontvangst met kaffee und kuchen volgt een toertocht met afstanden van 40, 80, 115 en 158 kilometer met veel hoogtemeters. Ook is er een wandeltocht in de omgeving Breining. Meer informatie volgt.


Reacties

Cor batterink1 maart 2019 Ik wil graag meetrainen op de fiets

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht: