gepost op 7 maart 2019

Geef je nog snel op voor de trainingsdag!

Op zaterdag 16 maart organiseer BIG Challenge de eerste trainingsdag in de omgeving van Nijmegen. Geef je nog snel op!

De fietsafstanden liggen tussen de 60 en 80 kilometer, maar worden ter plaatse op basis van wensen van de groep ingevuld. Degenen die te voet willen gaan krijgen 15 kilometer voor de kiezen, ook met veel hoogtemeters en begeleid door ervaren (hard)lopers. Het gebied rondom Nijmegen is heuvelachtig en gevarieerd en zodoende een perfecte voorbereiding in een prachtige omgeving.

Je bent om 9.00 uur welkom bij het sportgebouw van de Radboud Universiteit, Heijendaalseweg 141 in Nijmegen. Na afloop van de sportieve prestatie is er een gezamenlijk lunch waarna de dag rond 14.00 uur wordt afgesloten. Het is leuk om als team mee te doen, maar ook zonder team fiets of loop je nooit alleen!

Er zijn geen kosten aan verbonden. Geef je hier snel op via de site. Opgave via de app is om technische redenen tijdelijk niet mogelijk.


Reacties

Miriam van Daal15 maart 2019 Hallo,
Helaas moet ik afmelden voor de wandeling morgen in nijmegen. Ik heb me aangemeld met introducé. Dus 2 deelnemers minder morgen.
Gr. Miriam van Daal
Daniela Liboreiro7 maart 2019 Hi im interested in joining. I am part of De Heus team but do not speak Dutch. Hope this is not a problem!
Daniela Liboreiro7 maart 2019 Hi im interested in joining. I am part of De Heus team but do not speak Dutch. Hope this is not a problem!

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht: