Website voor deelnemers

Bike 2 Fight van Middelbeers naar Alpe d'Huez etappe 2

22 mei 2023

Dag 2 Malmedy-Ettelbrück 

 

Vanmorgen eerst een heerlijk ontbijt met 🥚🥚 van de fladderfarm moet het volgens Peter van Agt het peanuts worden vandaag. Voor de liefhebbers was er heerlijke Kwark van Qarc zuivel. Daarvan mogen we straks in het oppeppunt ook lekker smullen!😋😋Op de fiets in de mist vertrokken. Temperatuur was meteen lekker.

In Duitsland werden we getrakteerd op adembenemende vergezichten van prachtige natuur fietsend langs rivier de Our. Bij het drielandenpunt naar Luxemburg een fotosessie gehouden voor in het plakboek!

De eerste klimmetjes van 18% aangetikt die dan weer beloond werden met snelle afdaling. De zon stond ondertussen hoog aan de hemel!

In Luxemburg prachtige boeren akkers. De meeste boeren hebben het gras in de kuil of pak en de maïs komt goed op! Bij elke tractor die we tegen komen roept er wel iemand: Dikke trekker!!😆oftewel boeren toeren.

Hier en daar begon de vermoeidheid en de hitte toe te slaan en de eerste gieren cirkelde al boven ons hoofd! Maar volgens Theo geen reden tot paniek want het was  de rode wouw!😆 Nog even moeten puzzelen om van een gevaarlijke en heel drukke N weg te komen. Werden we door de catering getrakteerd op een lekker gebakken eitje. De laatste etappe naar ons hotel waar onze fietsen in de wijnkelder gestald werden.

Ik weet nu al wat er morgen in mijn bidon gaat!😆😆😆

Truste!!

Reacties

cYBXKylDzsNuSgj18 november 2023
FpjwWCAdIhsyn
xnckUFqXWij18 november 2023
telPSCGnKTRo
Henk Lutke Willink 23 mei 2023
Respect voor jullie prestaties maar zeker voor het goede doel in gedachten voor volgende week donderdag. Ik blijf jullie volgen.

Laat een reactie achter