gepost op 22 april 2014

Red Bull geeft BIG Challenge-fietsers vleugels

Marc van der Locht van het BIG Challenge-team 12 Vets4Life heeft met Red Bull Nederland B.V. afgesproken dat er 480 blikjes van het gelijknamige energiedrankje worden geleverd voor het oppeppunt van BIG Challenge bij de finish op de Alpe d'Huez. Daarmee heeft Red Bull de status van Partner van BIG Challenge verworven. 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 21 april 2014

Geertjan van Groenland overleden

Zaterdag 19 april is Geertjan van Groenland (63) overleden aan de gevolgen van slokdarmkanker. Hij was in het dagelijks leven dierenarts bij fokkerijorganisatie Topigs. Daarnaast was hij zeer actief in het dorpsleven van zijn woonplaats Vierlingsbeek en was een echte familieman voor zijn gezin en familie. In 2011 meldde Geertjan zich als vrijwilliger bij BIG Challenge. Hij zette zich in voor de commissie PR&Communicatie van BIG Challenge...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 14 april 2014

Hoe bereid je je voor op de Alpe d'Huez

Wat moet je doen om een beklimming van 13 kilometer met een stijgingspercentage van gemiddeld 8% aan te kunnen? En dat liefst ook nog meerdere keren? CRV-medewerker Ronald Boogaard helpt de teamleden bij hun trainingen voor Alpe d'HuZes. Hij vertelt hoe de voorbereiding eruitziet. Zijn nuttige aanwijzingen en tips deelt hij graag met andere BIG Challenge-deelnemers.

Lees verder

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 7 april 2014

Nog geen medische verklaring ingeleverd ?

Voor deelnemers aan Alpe d’HuZes en  Alpe d’HuZus is een recente medische verklaring verplicht. We merken dat sommige deelnemers geen e-mail van Sportzorg hebben ontvangen, waarmee ze hun medische keuring kunnen regelen. Heb jij ook geen e-mail ontvangen, stuur dan zo spoedig mogelijk een e-mail naar dokter@alpe-dhuzes.nl. Vraag hier om een inlog voor je medische verklaring als deelnemer aan Alpe d’HuZes of Alpe d’HuZus.

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 6 april 2014

Fietstips van oud-wielrenner Maarten Nijland

Zaterdag 15 maart verzorgde Maarten Nijland, oud-wielrenner en -veldrijder, een fietsclinic in Oldenzaal. Tijdens die bijeenkomst gaf Maarten een aantal zeer nuttige tips over de ademhaling en over het gebruik van sportdrankjes. 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 6 april 2014

T-shirts BIG Challenge nodig?

Heb je binnenkort een actie waar je shirts wilt verkopen, geef dan uiterlijk 10 april je bestelling door via info@bigchallenge.eu. Als team kun je dan een doos met shirts ophalen op maandag 14 april in Oss na afloop van de vrijwilligersbijeenkomst.
Je kunt aangeven welk soort shirts je wilt ontvangen (kleur en dames, heren of kids). We verzorgen geen exacte maten. 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 4 april 2014

Maandag 14 april: bijeenkomst vrijwilligers BIG Challenge

Maandag 14 april zijn alle vrijwilligers welkom bij de speciale BIG Challenge-vrijwilligersbijeenkomst in Oss. Alpe d’HuZes kan niet doorgaan zonder vrijwilligers. Eten opscheppen, vlaggen in de bochten op de berg, helpen in het oppeppunt. Allemaal werk dat nodig is voor een geslaagde Alpe d’HuZes. 

1 reactie(s)   |   lees verder »