gepost op 16 januari 2014

Beurs Venray 25, 26 en 27 februari

Wil jij of je team tijdens de LIV-beurs in Venray een dagdeel t-shirts verkopen of een ludieke sponsoractie doen? Laat het dan weten via info@bigchallenge.eu. Er zijn al diverse teams die dit ook willen. Het slimste is samen één stand regelen en bemensen en na afloop naar ratio de inkomsten verdelen. Graag opgeven uiterlijk woensdag 5 februari.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 16 januari 2014

Appartementen voor supporters

Reizen met jou meerdere supporters mee naar Frankrijk, dan kunnen ze via BIG Challenge een appartement reserveren van 1 tot en met 7 juni. Geef a.u.b. vóór 15 februari door wie wat voor appartement wil reserveren. Of vraag op wat er beschikbaar is via: nathalie@imagro.nl.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 16 januari 2014

1ste BIG Challenge bijeenkomst

Maandag 13 januari was een geslaagde 1e BIG Challenge –bijeenkomst. De 60 aanwezigen hebben veel informatie ontvangen over wat er met het geld van Alpe d’HuZes gebeurt, gebrainstormd over nieuwe, slimme en creatieve sponsoracties en gehoord wat de stand van zaken is rondom Alpe d’HuZes en BIG Challenge. Was je er niet bij, dan kun je een deel van de info hier terugvinden.
 

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 16 januari 2014

Twitter-actie @Alpedhuzessers van 16–22 januari

Vanaf donderdag 16 januari beheert BIG Challenge een week lang het Twitter-account @Alpedhuzessers. Bijna 3.000 mensen volgen dit account. Voor BIG Challenge en jullie als deelnemers is dat een mooie gelegenheid om onze sponsoracties bij een breed publiek bekend te maken.Stuur snel een mail naar marga@imagro.nl of een tweet naar @Alpedhuzessers.

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 15 januari 2014

T-shirts bestellen voor 10 februari

Heeft jouw team nog een nieuwe lading BIG Challenge-shirts nodig voor de verkoop? Laat het dan uiterlijk 10 februari weten. Wanneer je dit op tijd meldt, dan zorgen we dat er 17 februari bij de 2de BIG Challenge-bijeenkomst 100 shirts voor jouw team klaar staan.

2 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 31 december 2013

Verplichte medische verklaring

Deelnemers aan Alpe d'HuZes en Alpe d'HuZus moeten een medische verklaring hebben om mee te kunnen doen. Deze verklaring moet 1 mei 2014 bij de Alpe d'HuZes-organisatie binnen zijn. De reden voor deze verplichting is dat de Franse autoriteiten een medische verklaring van alle deelnemers van fietsevenementen op Frans grondgebied eisen. Hier vind je uitgebreide informatie over de procedure Medische verklaring.

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 31 december 2013

Idee: sponsoracties tijdens georganiseerde toertocht

Zondag 22 december sloten fietsers van BIG Challenge aan bij een georganiseerde mtb-tocht van TWC de Wekkers in Deurne. Herkenbaar aan de BIG Challenge-wielerkleding reden zo'n tien fietsers mee tussen de 825 deelnemers. Team BIG Challenge 4 greep deze gelegenheid aan om in de kantine BIG Challenge te promoten en sponsorgeld binnen te halen. En met succes: er is bijna 300 euro opgehaald met een geringe inspanning.

 

 

... 0 reactie(s)   |   lees verder »