gepost op 31 december 2013

Idee: sponsoracties tijdens georganiseerde toertocht

Zondag 22 december sloten fietsers van BIG Challenge aan bij een georganiseerde mtb-tocht van TWC de Wekkers in Deurne. Herkenbaar aan de BIG Challenge-wielerkleding reden zo'n tien fietsers mee tussen de 825 deelnemers. Team BIG Challenge 4 greep deze gelegenheid aan om in de kantine BIG Challenge te promoten en sponsorgeld binnen te halen. En met succes: er is bijna 300 euro opgehaald met een geringe inspanning.

 

 

... 0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 30 december 2013

Aanmelden deelnemers kan tot 6 januari

Elke week melden zich nog nieuwe deelnemers om via BIG Challenge deel te nemen aan Alpe d'HuZes. Heb jij nog mensen in je omgeving die aarzelen, trek ze dan over de streep. Nu kan het nog!

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 30 december 2013

T-shirts bestellen voor 8 januari

Heeft jouw team nog een nieuwe lading BIG Challenge-shirts nodig voor de verkoop? Laat het dan uiterlijk 8 januari weten. Elk team dat zich op tijd meldt, ontvangt maandagavond 13 januari in Oss een doos met 100 shirts.

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 30 december 2013

Aanmelden Alpe d'HuZus

Willen jouw partner, broer, moeder, kind of buurman één keer de Alpe d'Huez beklimmen (op de fiets of lopend)? Zorg dan dat ze zich aanmelden voor Alpe d'HuZus. Dan kan uiterlijk tot 15 januari 2014.

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 30 december 2013

Heb jij al een appartement?

De teamcaptains hebben per team acht appartementen ter beschikking gekregen om te verdelen over de teamleden. Uiterlijk 2 januari ontvangen we graag de verdeling over de teamleden terug. Deze kan de teamcaptain sturen naar nathalie@imagro.nl.
 

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 30 december 2013

11 januari: mtb-tocht Loonse en Drunense duinen

Zaterdag 11 januari staat de eigen BIG CHALLENGE Dopharma-mountainbiketocht op de agenda in de Drunense Duinen.
Inmiddels een vast onderdeel van het trainingsprogramma en een echte aanrader.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 18 december 2013

Uitleg verzending 'Op naar de top in 2014'-mailing

De 'Op naar de top in 2014'-mailing (18 dec per mail ontvangen) is in eerste instantie bedoeld voor alle deelnemers en vrijwilligers van BIG Challenge. Maar je kunt hem ook gebruiken om hiermee je eigen kerst- en/of nieuwjaarswensen te sturen naar familie, vrienden, sponsoren en supporters. Je stuurt dan de link van de BIG Challenge-film mee en laat iedereen alvast genieten van wat er in 2014 gaat gebeuren. Overigens is...

0 reactie(s)   |   lees verder »