gepost op 19 april 2020

De teller loopt door...

BIG Challenge 2020 is een jaar verplaatst maar de teller loopt gewoon door. Inmddels is bijna 890.000 euro opgehaald door dit team, een fantastisch resultaat! Met het wegvallen van acties, evenementen en verkoop van shirts zal het nu minder snel gaan maar elke euro die er nog bijkomt is er eentje!
Alpe d'HuZes heeft in totaal nu ruim 7,1 miljoen euro binnen. Ons eigen team BIG Challenge 8 Ellen onze Topper staat qua sponsorgeld...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 30 maart 2020

Blog Geneviève Verberk (13) - Luister naar Winnie the Pooh

Het zijn bizarre tijden met voor veel mensen groot en klein verdriet. Ik vertrouw er op dat we als samenleving ondanks alle persoonlijke drama’s die zich afspelen hier sterk uitkomen. Ik leef met ieder mee die nu, op welke wijze dan ook, wordt getroffen door de coronacrisis. Ik hoop ook heel hard dat ieder inmiddels is doordrongen van de ernst van de situatie en de maatregelen opvolgt.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 29 maart 2020

BIG Challenge stay in touch!

BIG Challenge 2020 gaat niet door en het is een moeilijke tijd nu met corona. Maar BIG Challenge is vastbesloten volgend jaar met een fantatisch team mee te doen met Alpe d'HuZes 2021! In de tussentijd gaat het trainen voor velen gewoon door. Wil je laten weten hoe het met je gaat, deel dan een foto in BIG Challenge-tenue met #bigchallengestayintouch, en tag BIG Challenge. We houden contact!!

 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 29 maart 2020

Bericht van de stuurgroep

Beste BIG Challengers,

Het nieuws dat Alpe d’HuZes dit jaar vanwege de coronacrisis niet doorgaat kwam niet meer als een verrassing. Toch raakt het ons als BIG Challenge diep. We leven en werken met zijn allen toe naar die bijzondere week op die bijzondere Franse berg en kunnen ons nauwelijks voorstellen hoe leeg het dit jaar moet voelen.

We zijn trots op alle mensen die zich zo hard hebben ingezet om van...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 24 maart 2020

Alpe d'HuZes 2020 gaat niet door

Alpe d'HuZes 2020 gaat vanwege de coronacrisis helaas niet door, heeft de organisatie bekend gemaakt. Er is voor gekozen om deze editie naar juni 2021 te verplaatsen. Alle actiepagina's blijven open staan en het bedrag van bijna € 7 miljoen gaat mee naar volgend jaar! Heel erg jammer maar gezien de omstandigheden niet onverwacht en zeer begrijpelijk. 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 17 maart 2020

Trainingstocht Milsbeek afgelast

Helaas is ook de trainingstocht in Milsbeek van zaterdag 4 april afgelast. De organisatie volgt hiermee de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Of de andere twee geplande tochten door kunnen gaan, hangt af van de corona-situatie van dat moment. We laten tijdig weten mochten deze ook niet door kunnen gaan. 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 17 maart 2020

Blog Geneviève Verberk (12) - Een nieuwe werkelijkheid

Er gebeurt veel in een paar dagen tijd: in heel de wereld, in Europa, in Nederland en in ons leven. Al het andere nieuws kan jullie niet ontgaan zijn dus ik houd het maar bij het laatste.

1 reactie(s)   |   lees verder »