gepost op 18 oktober 2018

Commissies zoeken wat extra handjes

Het organiseren van een jaarlijkse deelname van BIG Challenge aan Alpe d’HuZes vraagt veel organisatie. Gelukkig maken vele handen licht werk. Daarom zijn er een aantal commissies actief met enthousiaste medewerkers. Drie commissies kunnen nog wat extra mensen gebruiken.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 18 oktober 2018

Schrijf je in voor BIG Challenge 2019

In 2019 zal de Nederlandse land- en tuinbouw zich via BIG Challenge weer inzetten voor het goede doel. Meedoen met BIG Challenge is een sportieve manier om geld in te zamelen voor onderzoek naar de strijd tegen kanker. Daarnaast draag je bij aan de promotie van de agrarische sector. Ook voor een bedrijf gerelateerd aan de sector, is het naast een sportieve manier van geld inzamelen een goede manier om aan teambuilding te werken en te kunnen...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 12 oktober 2018

John van Paassen wil met varkensteam de berg op

Varkenshouder John van Paassen gaat voor de derde keer met BIG Challenge, farmers against cancer, de Alpe d’HuZes beklimmen. Zijn ambitie is om dat te doen met een compleet team van varkenshouders. “Met Herman is het ooit zo begonnen. Hoe mooi zou het zijn als we dat voor elkaar krijgen.”

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 27 september 2018

Terugblik op succesvol jubileumjaar 2018

Op zaterdag 22 september blikten een groot aantal BIG Challengers terug op de succesvolle tiende editie van BIG Challenge. Naast een gezellig samenzijn met hapje (lees: perfect verzorgde BBQ) en een drankje nam stuurgroeplid Harold Korsten de deelnemers mee terug naar die bijzondere berg in die bijzondere week.

Streefbedrag ruim gehaald
Tijdens de bijeenkomst op landgoed/melkveebedrijf De Barendonk in het Brabantse Beers...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 30 augustus 2018

BIG Challenge 2019 gaat alweer snel van start

Doe je ook mee met BIG Challenge en geef je jezelf een cadeau voor het leven? Ook volgend jaar doet BIG Challenge weer mee met Alpe d’HuZes. Voor de 11e keer zelfs! Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste fietsers, wandelaars en runners die willen deelnemen aan BIG Challenge 2019.

Je bent van harte welkom als je werkzaam bent in de land- en tuinbouw of de agrarische sector een warm hart toedraagt. Samen maken we zo snel mogelijk...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 30 augustus 2018

Wie komt onze commissies versterken?

BIG Challenge kan niet bestaan niet zonder de enorme hoeveelheid vrijwilligers die zich elk jaar vol passie inzetten voor de organisatie en het goede doel! Wil jij nog meer betrokken zijn bij de grote gezellige BIG Challenge-familie en je steentje bijdragen door een vacature binnen één van de commissies in te vullen? Hieronder staat een overzicht van de functies waarvoor we nog een enthousiaste BIG Challenger zoeken. Mail voor...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 30 augustus 2018

Commissiebijeenkomst op woensdag 10 oktober

Op woensdagavond 10 oktober komen de verschillende commissies van BIG Challenge samen om het afgelopen jaar te evalueren en het nieuwe jaar door te nemen.

Deze avond zal wederom gehouden worden bij Imagro van 19.00 tot circa 22.00uur.

0 reactie(s)   |   lees verder »