gepost op 12 juni 2019

Vergeet niet je sponsors te bedanken

Na de mooie en succesvolle koersweek is het aardig om sponsors te bedanken voor hun fantastische bijdragen. BIG Challenge doet dat met een advertentie in de agrarische vakbladen. Ook ontvangen alle sponsors vanaf €1.000 euro in oktober een bedankkaart. Daarvan komt ook pdf op de deelnemerssite onder de knop ‘sponsoring’ te staan.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 12 juni 2019

Alle foto’s zijn te bekijken en te downloaden

Momenteel werken de fotografen aan het selecteren en bewerken van de duizenden foto’s die tijdens de koersweek zijn gemaakt. Deze worden op de site van Imagro Images gezet. Hier kunnen deelnemers hun foto’s uitzoeken en downloaden in een hoge kwaliteit.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 12 juni 2019

Deel en verstuur je verhalen van de bijzondere week

De afgelopen weken zijn op social media veel berichten van en over BIG Challenge verschenen. Deel en retweet deze foto’s, filmpjes en verhalen maximaal zodat het verhaal en de positieve boodschap van BIG Challenge verder kan verspreiden.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 7 juni 2019

BIG Challenge onder luid applaus over de eindstreep!

Met een fantastisch bedrag van ruim 740.000 euro is ging de voltallige ploeg van BIG Challenge over de finish. De ploeg werd met een oorverdovend applaus onthaald. Kippenvel!

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 3 juni 2019

Mis niets! Bekijk de foto's live uit Alpe d'Huez

Elke dag worden de foto's vanuit Frankrijk direct op foto-site Flickr geplaatst. Thuisblijvers maar ook de Frankrijk-gangers hoeven dus niets te missen van het wel en wee op de Alp! 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 30 mei 2019

Sponsoren oppeppunt bedankt

De belangrijkste plek tijdens de koersweek is het oppeppunt. Hier worden onze deelnemers verwend, kunnen ze de nodige calorieën bij tanken, een praatje maken en 's ochtends heel belangrijk: weer opwarmen. Het oppeppunt kan niet zonder de vrijwilligers, maar zeker ook niet zonder sponsoren die het oppeppunt mogelijk maken met hun producten.

Daarom bedankt BIG Challenge de volgende ondernemers:
-Egga Food - Ospel...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 26 mei 2019

Denk nog aan een milieusticker

Frankrijk heeft sinds enkele jaren wetgeving die het gebruik van zogenoemde milieustickers in milieuzones verplicht stelt. Er zijn twee soorten: permanente milieuzones zoals in de grote steden Parijs en Lyon, en tijdelijke milieuzones. Dat laatste betekent dat alleen een sticker nodig is in het geval van ernstige luchtverontreiniging / smog. Dat is bijvoorbeeld het geval op rondwegen bij de stad Grenoble. De noodzaak voor een sticker hangt dus...

0 reactie(s)   |   lees verder »