gepost op 18 januari 2020

Herman Houweling

Vandaag is het alweer 10 jaar geleden dat Herman is overleden aan de gevolgen van darmkanker. Herman de grondlegger van BIG Challenge. Wat zou hij enorm trots zijn om te zien wat hij allemaal te weeg heeft gebracht…

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 17 januari 2020

Bekijk de trainingstochten voor dit jaar!

Ook dit jaar organiseert BIG Challenge weer een aantal trainingstochten, in binnen- en buitenland voor fietsers, hardopers en wanderlaars. De ideale mogelijkheid om te traininen voor de Alpe, maar ook goed het teamgevoel en gewoon heel gezellig! Check snel de speciale pagina met alle informatie. Ga voor opgave naar de agenda. 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 13 januari 2020

Werkwijze T-shirts en merchandise bestellen

Het assortiment aan artikelen van BIG Challenge is over de jaren heen steeds uitgebreid. Inmiddels is er een ruim aanbod aan T-shirts, polo’s, mokken, caps en rugzakjes. Deelnemers die een actie organiseren kunnen tevens een evenementen set verkrijgen. Er zijn 3 mogelijkheden om shirts te bestellen.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 11 januari 2020

Rekening appartementen komt eraan

Een update over de appartementen. Begin januari heeft iedereen aan de teamcaptain wensen voor een appartement kenbaar kunnen maken. Deelnemers en vrijwilligers die een appartement hebben gereserveerd, ontvangen daarvoor in de loop van februari de factuur.

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 7 januari 2020

Deelnemersbijeenkomst 22 januari in Ede

Woensdagavond 22 januari organiseert BIG Challenge de eerstvolgende deelnemerbijeenkomst, dit keer bij De Heus in Ede. Naast dat we een update geven staat de avond in het teken van geld werven en besteding namens Alpe d'HuZes bij KWF. Er is deze avond medewerking van onder andere Jan Kouwenhoven, de voorzitter van Alpe d’HuZes. Ook zal Koen de Heus zijn ervaringen met BIG Challenge delen.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 24 december 2019

Fijne kerstdagen en een gezond (en sportief!) 2020

De organisatie van BIG Challenge wenst alle deelnemers en vrijwilligers fijne feestdagen en een gezond en sportief 2020!

Samen maken we van het nieuwe BIG Challange-jaar weer een groot succes.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 8 december 2019

'Trots op de boer', download en druk de flyer af

Ben jij net als BIG Challenge trots op de boer en wil je dat tijdens een event uitdragen? Gebruik dan de flyer die speciaal hiervoor is gemaakt!

0 reactie(s)   |   lees verder »