gepost op 20 februari 2020

Kom jij ons helpen met vrijwilligerswerk?

In de koersweek zijn er veel vrijwilligers nodig om alles voor elkaar te krijgen. Deelnemers, meereizende familieleden en andere supporters zijn meer dan welkom! Graag vernemen wij vóór 22 maart welke dagen tijdens de koersweek je beschikbaar bent en je eventuele voorkeur qua werkzaamheden.

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 20 februari 2020

BYE Nutrition wil BIG Challengers graag ondersteunen

BYE Nutrition wil BIG Challengers graag ondersteunen met hun producten. Iedereen kan deze producten bestellen op hun website met een korting van 15%.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 20 februari 2020

Tweede Alpe d'HuZes-dag in Gorinchem

Op zaterdag 7 maart wordt de tweede Alpe d'HuZes-dag georganiseerd, dit keer in de Evenementenhal in Gorinchem. Het programma loopt van 9.30 tot 15.00 uur. Het is een informatieve en leuke dag voor iedereen die bij Alpe d'HuZes betrokken is of was! 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 15 februari 2020

Zorg voor actie op de actiepagina’s!

Het gaat heel goed met BIG Challenge 2020! Medio februari hebben 329 deelnemers in 38 teams al ruim €670.000 aan sponsorgeld bij elkaar gekregen. Het zou goed kunnen dat er dit jaar een record wordt gevestigd. Maar we zijn er nog niet en met nog enkele maanden voor de boeg is er nog tijd om actief achter sponsors aan te gaan en leuke acties op touw te zetten. Dan kan iedereen de €5.000 op zijn of haar actiepagina aantikken!

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 4 februari 2020

Kom 14 maart trainen met BIG Challenge in Oosterbeek

Trainen met BIG Challenge is niet alleen heel goed om je voor te bereiden op de Alpe, maar ook heel gezellig en goed voor het teamgevoel! Geef je daarom snel op voor de eerste trainingstocht, op zaterdag 14 maart vanaf hotel Bilderberg in Oosterbeek. Deze training heeft in de omgeving voldoende hoogtemeters. Er zijn routes voor fietsers, wandelaars en voor de hardlopers, allen met vakkundige begeleiding.

2 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 4 februari 2020

Training speciaal voor onze hardlopers

Vanuit Alpe d’HuZes wordt zondag 9 februari een hardlooptraining aangeboden waar ook BIG Challengers van harte welkom zijn. De training is vanaf Kasteel Doorwerth, Fonteinalle 2 in Doorwerth vanaf 9.30 uur. Er volgen later in het seizoen nog meer trainingen.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 24 januari 2020

Save the date: Kick-off Alpe d'HuZes op 10 mei

Save the date: Op zondag 10 mei 2020 is in Papendal de grote kick-off van Alpe d'HuZes 2020! Tijdens deze dag hebben alle teams de gelegenheid hun wieler- en loopkleding op te halen. Meer informatie over tijdstippen en programma volgt!

0 reactie(s)   |   lees verder »