gepost op 7 maart 2019

Geef je nog snel op voor de trainingsdag!

Op zaterdag 16 maart organiseer BIG Challenge de eerste trainingsdag in de omgeving van Nijmegen. Geef je nog snel op!

3 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 7 maart 2019

Masseurs en BHV’ers gevraagd

Tijdens de beklimingsdagen van Alpe d’HuZes kunnen we nog wat medische deskundigheid gebruiken. Voor bij het oppeppunt op de berg zoekt BIG Challenge twee masseurs om wielrenners en lopers tijdens het evenement te behandelen. Ook zijn nog een aantal BHV’ers nodig om in de koersweek de eerste medische hulp te kunnen verschaffen bij lichamelijke problemen. Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar info@bigchalleng.eu.

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 6 maart 2019

Sokken voor een prikkie én voor het goede doel

De organisatie van BIG Challenge heeft van Bioracer, het bedrijf achter de webshop van onze wieler- en loopkleding, 100 paar sokken gehad. Deze gaan in de verkoop voor deelnemers van BIG Challenge voor een prijs van €5 per paar. Vanzelfsprekend gaat de opbrengst in de pot van BIG Challenge. Deze sokken zijn verkrijgbaar tijdens de komende deelnemersbijeenkomsten. Dus sla je slag!

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 10 februari 2019

Kom 16 maart trainen met BIG Challenge

Op zaterdag16 maart organiseer BIG Challenge de eerste trainingsdag in de omgeving van Nijmegen. De dag begint met een korte inleiding over nieuwe ontwikkelingen bij het kankeronderzoek door Sandra Heskamp van de afdeling nucleaire geneeskundige van de Universiteit Nijmegen. Daarna praat de organisatie van BIG Challenge iedereen even kort bij.

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 10 februari 2019

Noteer vast: trainen in de Ardennen!

Als BIG Challenge gaan we 27 en 28 april daar trainen. Iedereen kan kiezen voor één of twee dagen. Laura Verhoeven heeft in de omgeving van Trois Ponts zes routes uitgezet variërend van 17 tot 28 km met 400 tot 650 hoogtemeters per rondje. Het is een geweldig trainingsparkoers als voorbereiding op de Alpe d’HuZes! 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 6 februari 2019

Let op: bestel nog snel wieler- of loopkleding

Bestellingen voor BIG Challange wieler- en loopkleding kunnen tot en met woensdag 13 februari worden gedaan bij de webshop. Deze bestellingen worden eind maart afgeleverd. Bestellen na die datum blijft mogelijk maar die kleding wordt pas eind mei geleverd.
 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 20 januari 2019

Vrijwilligerswerk: leuk en dankbaar

Iedereen kan vrijwilligerswerk doen voor Alpe d’HuZes en BIG Challenge. Fietsers, lopers, supporters, kinderen, echt iedereen. Interesse? Meld je dan hier aan voor het vrijwilligerswerk of stuur een mailtje naar bekende mailadres. Voldoening verzekerd.

3 reactie(s)   |   lees verder »