gepost op 14 mei 2019

Wij hebben jullie hulp nodig! (update 26 mei)

BIG Challenge kan niet bestaan zonder de vele vrijwilligers voor en tijdens de koersweek. Voor supporters is het altijd fijn om meer betrokken te zijn en als onderdeel van het geheel een steentje bij te kunnen dragen. Dus, ga mee naar Frankrijk om onze renners en lopers niet alleen mentaal maar ook fysiek te ondersteunen!

4 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 7 mei 2019

Ga je zaterdag mee naar de Eifel?

Op zaterdag 11 mei is er voor BIG Challengers (introducees zijn welkom) de mogelijkheid om deel te nemen aan de Eifeltocht van RC Dorff. Een geweldig mooie tocht in een hele mooie omgeving met serieuze beklimmingen erin. Voor de wandelaars is er een leuke wandeltocht.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 7 mei 2019

Koersdocument via mail en op de website

Jullie ontvangen voor vertrek naar Frankrijk via de mail het BIG Challenge koersdocument. Print dit document uit en neem het mee naar Frankrijk. Hierin staat veel waardevolle informatie. 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 7 mei 2019

Installeer de BIG Challenge App op jouw mobiele telefoon

De meeste deelnemers hebben inmiddels de BIG Challenge App al op hun mobiele telefoon geïnstalleerd. Dit is belangrijk omdat wij deze App in Frankrijk gebruiken om jullie op de hoogte te houden van allerlei actuele zaken. Bovendien kun je via de App ook de namen en telefoonnummers vinden van alle deelnemers en vrijwilligers van BIG Challenge. Reuze handig als je snel even iemand wilt bellen of mailen.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 7 mei 2019

Betaal het oppeppunt voor 15 mei

Ook dit jaar heeft BIG Challenge weer een eigen oppeppunt ingericht waar BIG Challenge deelnemers aan Alpe d’HuZus (woendag) en Alpe d’HuZes (donderdag) gebruik van kunnen maken. Hier worden onze deelnemers met veel zorg opgevangen door onze vrijwilligers. Er geldt een kleine bijdrage.
 

2 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 1 mei 2019

Fantastisch leuk Ardennenweekend met BIG Challenge

Eind april hebben ruim 40 BIG Challengers deelgenomen aan de zogenoemde Ad6 lusjes in de Ardennen. Dat betekent twee dagen flink hoogtemeters maken in een mooie omgeving en technisch bijgeschaafd worden door Laura Verhoeven. Ilona Braam is één van de deelnemers en kijkt terug op een mooie ervaring.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 15 april 2019

Uniek aandenken aan jouw deelname!

Iedereen die al een keer heeft meegedaan aan Alpe d’HuZes zal het beamen: je deelname aan deze prachtige actie staat voor de rest van je leven in je geheugen gegrift. Om naast je fysieke en mentale inspanningen ook een tastbare herinnering te hebben aan jouw prestatie, is er vanaf nu een uniek aandenken beschikbaar.

1 reactie(s)   |   lees verder »