gepost op 26 november 2018

Nieuw: BIG Challenge webshop voor shirts en andere merchandise

Deelnemers of andere geïnteresseerden kunnen de diverse coole T-shirts en andere BIG Challenge-artikelen vanaf nu bestellen via de webshop.

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 26 november 2018

BIG Challenge-kleding bestellen via de webshop

Naast het bestellen van T-shirts en andere BIG Challenge-producten kunnen deelnemers de unieke wieler- en loopkleding voortaan ook via een webshop bestellen. Daarvoor is BIG-Challenge een samenwerking aangegaan met Bioracer, producent van wielerkleding.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 17 november 2018

Ga komend voorjaar samen met BIG Challenge trainen

Komend voorjaar organiseert BIG Challenge weer trainingsdagen. Naast het gezamenlijk trainingen in verschillende afstanden is het gezellig en goed voor het team-gevoel. Bovendien is er een combinatie met uitleg over actualiteiten van BIG Challenge, het kankeronderzoek of klimtechniek. BIG Challenge gaat ook naar de Ardennen!

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 12 november 2018

BIG Challenge trapt af voor elfde editie

Op zaterdag 10 november startte BIG Challenge het nieuwe seizoen officieel met de aftrapbijeenkomst op de Universiteit van Wageningen. BIG Challenge gaat in 2019 voor de elfde keer deelnemen en vertegenwoordigt de Agri & Food sector tijdens Alpe d’HuZes op 5 en 6 juni 2019.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 5 november 2018

Kom naar de lanceringsbijeenkomst in Wageningen

Op zaterdag 10 november is de BIG Challenge lanceringsbijeenkomst in Wageningen. Deelnemers, vrijwilligers, supporters of andere geïnteresseerden uit de land- en tuinbouw en aanverwante sectoren zijn vanaf 12.00 uur van harte welkom. Maar twijfelaars opgepast! Het BIG Challenge-virus is zeer hardnekkig en eenmaal mee aanraking kom je er niet meer vanaf!

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 23 oktober 2018

John van Paassen gaat weer, jij ook?

Varkenshouder John van Paassen is druk bezig met het formeren van een team met varkenshouders om deel te nemen aan Alpe d’HuZes. John zal in juni voor de derde keer de berg beklimmen en is een inspiratie voor nieuwe maar zeker ook voor oude deelnemers om hetzelfde te doen.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 22 oktober 2018

Informatieavond team pluimvee BIG Challenge 2019

Op maandag 29 oktober organiseren vrijwilligers van BIG Challenge een informatieavond voor potentiële pluimveedeelnemers aan de editie van 2019. Opfokkers, vermeerderaars, leghennen-, kalkoen-, vleeskuikenhouders maar ook mensen werkzaam in de periferie, zijn van harte welkom op de vrijblijvende informatieavond in Dreumel.

0 reactie(s)   |   lees verder »