gepost op 16 mei 2020

We stay in touch – Sporring4life

Nu Alpe d’HuZes en BIG Challenge een jaar doorschuiven zijn veel activiteiten op een lager pitje of stilgezet. Toch wil de organisatie van BIG Challenge graag weten hoe de teams deze tijd doorkomen en wellicht al voorbereiden op het nieuwe seizoen. Daarom is aan de teams gevraagd hoe ze erbij zitten. Deze serie wordt afgetrapt door de twee teams van Sporring4life.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 15 mei 2020

Kleding ophalen op 30 en 31 mei

Op zaterdag 30 en zondag 31 mei (pinksterweekend) organiseert Alpe d'HuZes een speciale drive-in waar alle deelnemers hun wieler- of loopkleding kunnen ophalen. Het is bij het ETC Expo in Culemborg.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 14 mei 2020

Tegen alle sponsors en partners zeggen we: Bedankt!

Dit jaar is er weliswaar geen Alpe d'HuZes maar BIG Challenge wil toch even stilstaan bij alle sponsors en partners die een bijdrage hebben geleverd aan het fantastische resultaat tot nu toe! Een bedrag dat we met veel trots meenemen naar Alpe d'HuZes 2021!

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 8 mei 2020

Ik brand een kaars voor...

Degenen die al eens op de Alp zijn geweest weten hoe indrukwekkend de duizenden brandende kaarsjes zijn. Ook tijdens het alternatief evenement op 4 juni kan iedereen een kaarsje kopen en voor iemand laten branden.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 8 mei 2020

Neem een kijkje in de webshop van BIG Challenge

Wist je dat BIG Challenge een eigen webshop heeft waarin alle leuke BIG Challenge "coole" shirts en andere materialen te koop zijn? Alpe d'HuZes gaat niet door maar met deze materialen blijft BIG Challenge toch zichtbaar! Neem snel een kijkje.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 7 mei 2020

Alpe d'HuZes maakt alternatief programma

Alpe d’HuZes gaat 4 juni weliswaar niet door, maar de organisatie van het evenement laat deze dag niet zomaar voorbij gaan. De afgelopen weken is een mooi alternatief programma in elkaar gezet dat recht doet aan het bijzondere Alpe d’HuZes-gevoel maar met respect voor de moeilijke tijd waarin we zitten.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 24 april 2020

Blog Geneviève Verberk (14) - En dan ineens is juni 2021 heel ver weg

Gewoon doorgaan met de voorbereidingen op Alpe d’HuZes, dat was mijn voornemen toen het bericht kwam dat Alpe d’HuZes 2020 niet door zou gaan. Die voorbereidingen zouden alleen een jaar langer duren dan gepland. Maar toen was daar maandag 30 maart en werd mijn werkelijkheid ineens anders.

1 reactie(s)   |   lees verder »