gepost op 26 mei 2019

Denk nog aan een milieusticker

Frankrijk heeft sinds enkele jaren wetgeving die het gebruik van zogenoemde milieustickers in milieuzones verplicht stelt. Er zijn twee soorten: permanente milieuzones zoals in de grote steden Parijs en Lyon, en tijdelijke milieuzones. Dat laatste betekent dat alleen een sticker nodig is in het geval van ernstige luchtverontreiniging / smog. Dat is bijvoorbeeld het geval op rondwegen bij de stad Grenoble. De noodzaak voor een sticker hangt dus...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 26 mei 2019

Dekens en slaapzakken gezocht!

Op de berg kan het koud zijn en als je dan een flinke inspanning hebt geleverd, dan is een warme (fleece)deken zeer welkom. Daarom de vraag of iedereen die naar Frankrijk gaat (oude) fleecedekens en slaapzakken wil meenemen om te gebruiken door de fietsers/renners in het oppeppunt. Voorzie de dekens van een sticker met je naam en telefoonnummer. Na donderdag krijg je die weer terug. Namens de deelnemers vast hartelijk...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 24 mei 2019

Grijp de mogelijkheid om shirts te verkopen

De komende tijd zijn er nog mogelijkheden om BIG Challenge shirts te verkopen, om zo nog wat extra sponsorgeld te verdienen en BIG Challenge te promoten. De opbrengst van de shirts (€10 of €12,50) gaat volledig naar de eigen actiepagina, dus dat schiet lekker op. Het event is na de Alp maar zo maak je alvast een mooi begin voor volgend jaar!

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 22 mei 2019

Zing ons eigen BIG Challenge-lied mee!

BIG Challenge kreeg vorig jaar een eigen lied: “BIG Challenge maakt het verschil”, gecomponeerd en gezongen door Maarten Peters. Tijdens bijeenkomsten van BIG Challenge, publieksevenementen en zeker ook tijdens Alpe d’HuZes wordt dit lied gespeeld! 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 21 mei 2019

Blog, vlog en laat met @ weten dat je bij BIG Challenge hoort

Veel BIG Challengers doen iets op social media, vooral Twitter en Facebook. Het is leuk om je ervaringen rondom het trainen, acties of andere bijzonderheden met je vrienden te delen. Veel mensen vergeten echter om BIG Challenge daarin te taggen.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 17 mei 2019

Koersdocument 2019 is te downloaden

Het koersdocument BIG Challenge 2019 is op de deelnemerssite geplaatst. In dit document staat veel informatie over onder andere de appartementen, het (BIG Challenge) programma tijdens de koersweek en adviezen over wat mee te nemen voor fietsen of wandelen. Het is tevens een belangrijk naslagwerk met alle adressen en telefoonnummers.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 15 mei 2019

Mooie wandelroutes rondom Alpe d'Huez!

Dit jaar zijn we druk bezig geweest om ook voor de hardloper en wandelaar wat meer trainingsaanbod te creëren. Tijdens de trainingstochten waren er al wandelroutes en ook voor de Alpe-week zijn we het een en ander aan het regelen. 

0 reactie(s)   |   lees verder »