gepost op 5 april 2019

Denk aan etensbonnen tijdens de koersweek

Tijdens de koersweek kunnen deelnemers, vrijwilligers en supporters ontbijten, lunchen en dineren in de grote Alpe d'HuZes-tent op het finishplein. De tent is open vanaf zaterdagmiddag (17.30 uur) t/m vrijdagavond. Gedurende de hele dag (tot 23.00 uur) kan iedereen er ook terecht voor een hapje en een drankje.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 25 maart 2019

Tweede trainingsdag op 6 april in Milsbeek

Op zaterdag 6 april ben je van harte welkom bij de tweede training van dit jaar. Dit jaar mogen wij wederom gebruik van de sportkantine van de Sportvereniging van Milsbeek, aan de voet van de St. Jansberg. Een goed begin is het halve werk en tijdens de wandel- en fietstochten zullen nog vele andere bergen bedwongen worden!

4 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 19 maart 2019

BIG Challengers trotseren regen en wind

De weersvoorspellingen waren niet best voor de eerste trainingstocht van BIG Challenge, zaterdag 16 maart in de omgeving van Nijmegen. BIG Challengers laten zich echter niet afschrikken door een beetje regen en wind! Daardoor hebben meer dan 100 deelnemers in de mooie en heuvelachtige omgeving gefietst of gelopen.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 19 maart 2019

Wegkapiteins gezocht voor trainingstocht Milsbeek

Op zaterdag 6 april organiseert BIG Challenge een trainingstocht in Milsbeek. De organisatie zoekt nog enkele wegkapiteins om een groep fietsers te begeleiden. Deze zijn belangrijk om veilig en vlot met een groep wielrenners het parcours te fietsen.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 15 maart 2019

Taggen maar!

Veel BIG Challengers zijn actief op Facebook of Twitter en doen daar enthousiast verslag van sponsoracties en trainingen. Maak in facebookberichten gebruik van de tag @bigchallenge2013 voor een nog groter bereik. Met deze tag krijgt de Facebookpagina van BIG Challenge een melding dat een bericht geplaatst is en kan deze dan ook delen.
Voor een nog groter bereik van acties plaats je ook @alpedhuzes en @kwf. Voor berichten op Twitter is...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 15 maart 2019

Korting en sponsoring met BYE! Sportvoeding

BYE! geeft 20% korting op sportvoeding voor de BIG Challenge-deelnemers aan Alpe d’HuZus en Alpe d’HuZes. Deze korting is als volgt opgebouwd: 15% korting op hun producten en 5% doneert BYE! aan BIG Challenge. 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 7 maart 2019

‘Je kunt het zo gek niet bedenken of er zijn handjes voor nodig’

Iedereen kan vrijwilligerswerk doen voor Alpe d’HuZes en BIG Challenge. Fietsers, lopers, supporters, kinderen, echt iedereen. Wil je echt betrokken zijn, blijf dan niet aan de kant staan, maar meld je aan voor het vrijwilligerswerk. Voldoening is verzekerd. 

1 reactie(s)   |   lees verder »