gepost op 18 oktober 2019

Doe jij mee met team pluimvee 2020?

Dit jaar was BIG Challenge met twee teams pluimvee bij de Alpe d’HuZes. Hoe mooi zou het zijn als we dat in 2020 weer kunnen. Pluimveehouder doe jij mee? Op woensdag 23 oktober organiseren vrijwilligers van BIG Challenge een informatieavond voor potentiële pluimveedeelnemers aan de editie van 2020. Opfokkers, vermeerderaars, leghennen-, kalkoen-, eenden- en vleeskuikenhouders en mensen werkzaam in de periferie, zijn dan van harte...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 14 oktober 2019

BIG Challenge 2020 begint op de website

Opgave voor deelname aan Alpe d’HuZes / BIG Challenge begint voor BIG Challengers via de website van BIG Challenge. Mensen die al een team hebben, krijgen een uitnodiging van hun teamcaptain om zich aan te melden bij Alpe d’HuZes. Mensen zonder team wachten totdat ze bij een team zijn ingedeeld en melden zich dan pas aan bij Alpe d’HuZes.

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 14 oktober 2019

Promotiematerialen bestellen via webshop

Sinds vorig jaar heeft BIG Challenge een eigen webshop. Deelnemers of andere geïnteresseerden kunnen de diverse coole T-shirts en andere BIG Challenge-artikelen daar eenvoudig bestellen.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 14 oktober 2019

Deelnemers en teams voor 2020 gezocht

De eerste teams en deelnemers voor de 12e editie van BIG Challenge/Alpe d’HuZes 2020 zijn inmiddels aangemeld maar dat moet nog veel meer worden! Dus speel je met de gedachte om in 2020 mee te doen? Twijfel dan niet en fiets, loop (hard) of wandel samen met andere agrariërs op 3 of 4 juni 2020 de berg op!

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 14 oktober 2019

Binnenkort weer shirts verkopen op beurzen

Binnenkort staan er twee agrarische beurzen op het programma waar deelnemers aan BIG Challenge de bekende coole shirts en andere merchandise kunnen verkopen. De eerste zijn de Rundvee en Mechanisatie Vakdagen in Hardenberg van 29 t/m 31 oktober. Voor dezelfde beurs in Gorinchem is er op 26 t/m 28 november nog plaats. Verder is er op 30 november een open dag bij een varkens/pluimveebedrijf in Veendam waar BIG Challenge gevraagd is om shirts te...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 14 oktober 2019

Hulp bij promotiemateriaal en foto’s maken

Achter de schermen werken tientallen mensen in commissies aan de organisatie van BIG Challenge. Daarbij maken vele handen licht werk. De commissie promotiemateriaal zoekt nog wat ondersteuning daarbij.

0 reactie(s)   |   lees verder »