Wieler- en loopkleding BIG Challenge

De wieler- en loopkleding van BIG Challenge, met het kleurrijke Farmers are cool-logo, is via de webshop van Bioracer te bestellen. De webshop is niet het hele jaar geopend geopend en kent meerdere uitlevermomenten. De periode tot levering is ongeveer 6 weken. Dat betekent dat bestellingen aan een datum vastzitten. De meest recente bestelperiode loopt tot woensdag 21 oktober 2020. Of er dit jaar nog meer bestelmomenten is niet zeker.

Op het beginscherm van de webshop kan iedereen een eigen account aanmaken. Kom je er niet uit, schroom dan niet een berichtje te sturen naar promotiemateriaal@bigchallenge.eu.

Wist je dat:
> De fiets- en loopkleding van BIG Challenge is voorzien van het kleurrijke ‘Farmers are Cool’-logo, waarmee BIG Challenge laat zien samen het verschil te kunnen maken en als één groep samenwerkt. Het logo is een samensmelting van de verschillende sectorlogo’s, symbool voor de kracht van BIG Challenge.
> De kleding is een kwalitatieve stap omhoog en een breder assortiment, zowel voor de fietsers als de lopers. Voor de fietsers zijn er shirts met lange en korte mouwen, broeken en windstoppers. Voor de lopers zijn er shirts en broeken te verkrijgen.
> De kleding wordt tegen inkoopprijs aangeboden, zodat iedereen voor een scherpe prijs kan beschikken over kwalitatief hoogwaardige sportkleding.
> De BIG Challenge-kleding wordt onder andere gebruikt tijdens trainingen en de laatste gezamenlijke klim tijdens Alpe d’HuZes. Hoe mooi is het om samen als 1 team trots naar buiten te treden?

Ga hier naar de website van Bioracer