Wieler- en loopkleding BIG Challenge

De wieler- en loopkleding van BIG Challenge, met het kleurrijke Farmers-logo, is sinds dit jaar via de webshop te bestellen. De webshop is altijd geopend en kent drie uitlevermomenten. De periode tot levering is ongeveer 6 weken. Dat betekent dat bestellingen aan een datum vastzitten. Voor dit jaar zijn dat:

  • Levering eind januari -> bestellen voor 17 december
  • Levering eind maart -> bestellen voor 13 februari
  • Levering eind mei -> bestellen voor 25 maart

Houd deze datums dus goed in de gaten. Op het beginscherm van de webshop kan iedereen een eigen account aanmaken. Kom je er niet uit, schroom dan niet een berichtje te sturen naar promotiemateriaal@bigchallenge.eu.

KLIK OP DEZE LINK OM BIJ DE WEBSHOP TE KOMEN
Een maattabel vind je hier

Wist je dat:

> Vorig jaar introduceerde BIG Challenge met trots de nieuwe fiets- en loopkleding. Deze kleding is voorzien van het kleurrijke ‘Farmers are Cool’-logo, waarmee BIG Challenge laat zien samen het verschil te kunnen maken en als één groep samenwerkt. Het logo is een samensmelting van de verschillende sectorlogo’s, symbool voor de kracht van BIG Challenge.

> De nieuwe kleding is een kwalitatieve stap omhoog en een breder assortiment, zowel voor de fietsers als de lopers. Voor de fietsers zijn er shirts met lange en korte mouwen, broeken en windstoppers. Voor de lopers zijn er shirts en broeken te verkrijgen.

> De kleding wordt tegen inkoopprijs aangeboden, zodat iedereen voor een scherpe prijs kan beschikken over kwalitatief hoogwaardige sportkleding.