Meedoen met BIG Challenge

Meedoen met BIG Challenge aan Alpe d’HuZes? ‘Nee daar heb ik geen tijd voor’, hoor je vaak. Maar hoeveel tijd kost het je eigenlijk?

Daar is niet meteen een kant en klaar antwoord op te geven. Dat is natuurlijk afhankelijk van wat je zelf wilt en kunt. Wat is je doel? Hoe vaak wil je de berg op? Hoe creatief ben je om acties te bedenken, hoe groot is je netwerk om sponsorgeld bijeen te halen, hoe is je conditie, hoe vaak kun je trainen etc etc.

Hieronder vind je een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden.

Trainen
Veel is natuurlijk afhankelijk van je conditie, je leeftijd, je doel etc.
Laat je testen en bepaal hoeveel tijd je vrij kunt maken om te trainen. Dan weet je hoe vaak je de berg kunt beklimmen. Of bedenk hoe vaak je de berg zou willen beklimmen en laat berekenen hoe vaak je zou moeten trainen om dit doel te behalen.
Veel kilometers maken is belangrijk en ook de nodige hoogtemeters maken is zeker noodzakelijk.

Ontmoetingsdagen en trainingsritten van BIG Challenge
Het is nuttig en bovendien erg gezellig om deel te nemen aan de ontmoetingsdagen en trainingsritten die door BIG Challenge voor de deelnemers worden georganiseerd:
-aftrapbijeenkomst Wageningen, sponsoravond
-trainingstocht Oosterbeek 
-trainingstocht Milsbeek
-trainingstocht Ardennen
-trainingstocht Eifel

Sponsorgeld
Meedoen met AD6 onder de vlag van BIG Challenge betekent dat je € 5.000 bijeen probeert te halen. Dit gaat natuurlijk niet vanzelf, maar met het bedenken van goede acties, het benaderen van je netwerk en het vertellen van jouw persoonlijke verhaal, lukt het de meeste deelnemers ieder jaar weer om dit bedrag of zelfs meer op te halen voor dit goede doel.

AD6 dagen
AD6 organiseert jaarlijks 3 dagen die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Hier krijg je de nodige informatie, ontmoet je veel mensen, proef je de geweldige sfeer en kun je eventueel ook zelf producten verkopen. Er zijn twee Ad6-dagen en een aftrapbijeenkomst met ophalen van kleding in Papendal.

Week in juni
Als je alles mee wilt maken tijdens de AD6-week, dan is het mooi als je van zondag t/m vrijdag aanwezig bent.

Hopelijk heb je een beetje een idee gekregen wat er komt kijken bij deelnemen aan AD6. Maar laat tijd je nooit weerhouden om niet deel te nemen aan AD6. Je draagt op deze manier een steentje bij om die rotziekte kanker de wereld uit te krijgen. En het is voor jezelf echt een cadeau voor je leven!